Zondagse muziekserie Sunday Sounds terug in de Tuin

De hele zomer lang programmeert de Tolhuistuin verschillende muziekgenres in de open lucht. Het gratis toegankelijke programma vindt plaats in de idyllische tuin. Op het podium onder de oude plataan staan gevestigde namen én lokale talenten uit Noord. Iedere week staat er een ander muziekgenre op het programma. Voor jong en oud zijn er naast muziek spelletjes, cocktails en regelmatig kinderworkshops.

De succesvolle muziekserie Sunday Sounds ging vorige zomer al van start. Dit jaar opent de Tolhuistuin wederom zondags de tuin voor een uitgebreid muziekprogramma. Liefhebbers van jazz en blues kunnen hier terecht, maar ook r&b en urban muzikanten komen aan bod. In samenwerking met onder andere Paradiso, Restaurant THT, collectief Saucy Music, Teatro Munganga, Zing Nederlands Met Me en Stichting Nieuwe Helden vult de tuin zich met verschillende muziekstijlen en randprogramma. Het programma is ook geschikt voor kinderen. Bij slecht weer vind het zondagse programma plaats onder de luifel, met warme dekens en vuurkorven.

Aftrap 12 mei – moederdag
De eerste editie van Sunday Sounds vindt plaats op Moederdag, aanstaande zondag 12 mei. Deze middag zijn er optredens van Amsterdamse singer-songrapper Benjamin Fro, soul en r&b van Haan&Berg en intieme Braziliaanse muziek van Femke Smit en Breno Viricimo. Last minute moederdagcadeau’s kunnen worden geknutseld in atelier Zoet&Zagen en restaurant THT verkoopt heerlijke taarten. 

line up – mei t/m september
12 mei – Benjamin Fro, Femke Smit en Breno Viricimo (Roda Da Holanda), en Haan&Berg
19 mei – How Was It For You, Maddy Moreah, Roxanne&Linde
2 juni – Bbq-editie (icm Bbq-programma van Triggerfinger in Paradiso Noord)
9 juni – Noordse singer-songwriters 
16 juni – German Jazz Edition
23 juni – World Wild Music Weekend
30 juni – speciale gastprogrammeur
7 juli – Sunshine’s Got the Blues
14 juli – Zing Nederlands Met Me ism Paradiso – Orchestre Partout en Popup Choir
21 juli – Saucy Music
28 juli – speciale gastprogrammeur
4 aug – pride edition
11 aug – Electropop edition
18 aug – tba
25 aug – speciale gastprogrammeur
1 sep – nationaal record masseren, tiigre
8 sep – Brazilian vibes x Teatro Munganga
22 sep – Jong Noords talent
29 sep – grootse afsluiter 

Meer informatie
Dit programma vindt plaats in de tuin van de Tolhuistuin. De ingang bevindt zich op Tolhuisweg 3. De tuin is open vanaf 14:00, muziekprogramma start om 14:30.

Over de Tolhuistuin
Tolhuistuin is een culturele, kunstzinnige en culinaire ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam. Tolhuistuin biedt via kunst een podium aan nieuwe verhalen van grootstedelijke makers aan de hand van een veelheid aan disciplines. Met meer dan 40 culturele ondernemers bespelen we het voormalige Shell-terrein dat diverse architectonische, historische panden en een idyllische Tuin beslaat. Er zijn concerten van Paradiso Noord in de Concertzaal en eten en drinken bij café-restaurant THT.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.