ZOMERS THEATER IN DE OPENLUCHT

ZOMERS THEATER IN DE OPENLUCHT

De Toneelmakerij presenteert: De drie biggetjes en het wolfspak, dé familievoorstelling van deze zomer. Op 10 juli gaat de voorstelling voor iedereen van vier jaar en ouder in première in het Amsterdamse Bostheater en speelt daar vier weken, in totaal 40 keer. 
Acteurs Wart Kamps, Yamill Jones en Jip Smit tekenen voor de rollen van de biggetjes, Timothy de Gilde regisseert de tekst van Joachim Robbrecht. 

Het bekendste Britse sprookje gaat op de schop en verandert in een coming-of-age verhaal voor de allerjongsten. Clownesk en absurdistisch theater met een snufje satire.

meer informatie

In De drie biggetjes en het wolfspak proberen de drie biggen Knor, Knar en Krul koste wat het kost uit de klauwen van de boze wolf te blijven.

De broers en zus hebben al snel een eigen gepeperde mening over wat er moet gebeuren en hoe. Zo wil de een solo gaan en de ander La Famiglia bij elkaar houden. De knorrige sneren, krulstaartige debatten en ruzies vol nooit eerder gehoorde woorden vliegen over en weer. En dat alles onder de voortdurende dreiging van wolvengehuil in het Amsterdamse Bos.

Een vrolijke familievoorstelling vol prangende levensvragen met veel dans, muziek, taalgrappen en verkleedpartijen.  

makers en spelers

tekst Joachim Robbrecht i.s.m. Artun Alaska Arasli
regie Timothy de Gilde
choreografie Dalton Jansen
dramaturgie Paulien Geerlings
scenografie Julian Maiwald, Janne Sterke
kostuums Sabine Staartjes
muziek Bart Rijnink
spel Yamill Jones, Wart Kamps, Jip Smit
publiciteitsbeeld Jan Hoek

Regisseur Timothy de Gilde en schrijver Joachim Robbrecht maakten eerder samen furore met GTA V. Met Bromance vielen ze in binnen- en buitenland in de prijzen en hun King Oeboe speelde zowel scholen als Museumnacht Amsterdam plat.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.