Zo ziet de beestige hoofdcast van ‘Madagascar, de Musical’ eruit

Zo ziet de beestige hoofdcast van ‘Madagascar, de Musical’ eruit

Hippo ‘Gloria’ (Elke Buyle), leeuw ‘Alex’ (Leendert De Vis), ‘Koning Julian’ (Mike Wauters), giraf ‘Melman’ (Florian Avoux), maki ‘Maurice’ (Brent Pannier) en zebra ‘Marty’ (Rogier Komproe) presenteren zich voor het eerst in vol ornaat!

Boven:  Leendert De Vis – Rogier Komproe – Florian Avoux – Elke Buyle
onder: Brent Pannier – Mike Wauters
  Op 28 februari gaat ‘Madagascar, de Musical’ in première in Capitole Gent en vanaf 9 april is deze feelgood familiemusical ook te zien in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen. De bekende koppen die de “West-Vlaamse” pinguïnstemmen inspraken voor deze Nederlandstalige musicalversie van de Dreamworks animatiefilm (Jean-Marie Dedecker, Dominique Persoone, Gunter Lamoot en Lieven Scheire) en het musicaltalent dat de beestige hoofdcast vormt, werden eerder al bekendgemaakt, MAAR hoe die hoofdcast er in kostuum zal uitzien, is tot op heden een goed bewaard geheim gebleven.
Vandaag presenteren hippo ‘Gloria’ (Elke Buyle), leeuw ‘Alex’ (Leendert De Vis), ‘Koning Julian’ (Mike Wauters), giraf ‘Melman’ (Florian Avoux), maki ‘Maurice’ (Brent Pannier)en zebra ‘Marty’ (Rogier Komproe)zich voor het eerst in vol ornaat!
Bekijk HIERde leuke aftermovie van de fotoshoot

Tickets & info ‘Madagascar, de Musical’:www.musichall.be

Het verhaal 
Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraf wonen in de Central Park Zoo in New York. Dagelijks laten ze het beste van zichzelf zien en worden ze bewonderd door de duizenden bezoekers. Totdat Marty na zijn 10de verjaardag een midlifecrisis krijgt en wil ontsnappen om in het wild te leven. Wanneer zijn vrienden de achtervolging inzetten op hun vriend, raakt de bal aan het rollen… Het wordt een dol avontuur dat hen uiteindelijk overzee brengt, naar de knotsgekke wereld van Madagascar, waar het elke dag feest is.

Zelfs al zag je de film nog nooit, deze wervelende adaptatie zal je op staande poot inpalmen. Het hele verhaal, met al je favoriete personages uit de animatiefilm, komt tot leven in één hilarischefeelgood musical. Laat je meeslepen door een kleurrijke kliek jungleheersers in knappe dierenkostuums en geniet van de weelderige enscenering die meteen tot de verbeelding spreekt. Producent Geert Allaert en regisseur Christophe Ameye leiden alles in goede banen en serveren een 100 minuten durend muzikaal spektakel, waar het hele gezin gelukkig van wordt! Zing, dans en lach mee met de avonturen van de uitzinnigste beestenbende die je ooit hebt ontmoet.

Creatives:
Producent: Geert Allaert
Regisseur: Christophe Ameye
Script: Kevin Del Aguila
Muziek & lyrics: George Noriega & Joel Someillan
Nederlandse tekst: Allard Blom
Uitvoerend producent: Chris Van Tongelen
Props en decor: Steven Demedts
Choreografie: Christian Celini
Costume supervisor en designer: Cocky Van Huijkelom
Poppenmaker: Jan Maillard
Wig en make-up design: Ingrid Carlier

Praktisch
‘Madagascar, de Musical’

Capitole Gent
Donderdag 27 februari 2020 – 14u
Vrijdag 28 februari 2020 – 17u (première)
Zaterdag 29 februari 2020 – 14u en 17u
Zondag 1 maart 2020 – 11u en 14u

Koningin Elisabethzaal Antwerpen
Donderdag 9 april 2020 – 11u en 14u
Vrijdag 10 april 2020 – 14u en 17u
Zaterdag 11 april 2020 – 14u en 17u

Deel 1: ±45min
Pauze
Deel 2: ±45min
Voor kleine en grote kinderen van 3 tot 93 jaar

Tickets & info:www.musichall.be

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.