Zing je naar The Bridges of Madison County

Zing je naar The Bridges of Madison County

Zing en win kaarten voor je hele musicalvereniging  
 
Is het voor jullie musicalvereniging ook zo lastig om een uitje te plannen met zijn allen? Of zijn jullie gewoon toe aan een gezellige dag samen?  
Misschien wel de mooiste liefdesfilm ooit is nu een onweerstaanbare musical en jij kunt daar met je hele musicalvereniging bij zijn! The
Bridges of Madison County vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op zijn kop. De musical is vanaf 2 juni te zien in Het Zonnehuis en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller én film met Clint Eastwood en Meryl Streep.

Voorstelling, workshop én meet en greet 
Willen jullie ook naar The
Bridges of Madison County? Doe mee aan de zangwedstrijd van OpusOne. De winnende musicalvereniging krijgt een musical uitje ter waarde van 1000 euro: jullie mogen op zondag 4 juni met de hele vereniging naar de musical The Bridges of Madison County. Voorafgaand aan de voorstelling vindt er een workshop plaats en om de dag af te sluiten ontmoet de winnende vereniging de cast na afloop van de voorstelling.  
 
Wat moet je doen om deel te nemen?  
‘Jij en Ik’ is een liefdesduet uit de musical The Bridges of the Madison County geschreven door Jason Robert Brown vertaald door Koen van Dijk. Het nummer werd in januari door René van Kooten en Lone van Roosendaal gezongen op het Musical Awards Gala in het Beatrix theater in Utrecht. Nu is het jullie beurt. Studeer het nummer in en maak een zo origineel mogelijk filmpje/geluidsopname van minimaal 30 seconden. Dit kan bijvoorbeeld een Lipdub zijn, een meerstemmige opname of een ander creatief idee. Maak er in elk geval je eigen versie van!       
 
• Meld je aan via info@opusone.nl vóór 1 april 
• Ontvang de bladmuziek en de orkestband  
• Neem het nummer op  
• Stuur je filmpje vóór 1 mei via WeTransfer of YouTube link naar
info@opusone.nl  
 
Voor meer informatie en voorwaarden kijk je op http://bridgesmusical.nl/zangwedstrijd/ 
 
OpusOne verheugt zicht op jullie inzending!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.