Zie deze winter diverse musicalartiesten in de intieme setting van Scala

Zie deze winter diverse musicalartiesten in de intieme setting van Scala

FOTO:©Margot de Heide

O.a. Janne Kolpa (Les Miserables), Lisa Schol (Melk, Zodiac, Soldaat van Oranje) en Bas van Rijswijk (Spring Awakening, De 3 Biggetjes) verruilen tijdens deze koude weken het grote podium voor de warme setting van het unieke theaterconcept Scala.

Scala is een foodbar én theater in één. Elke avond spelen meerdere voorstellingen van 20 minuten, elk drie keer, in hun eigen zaaltje. In deze zaaltjes zit je met max. 20 mensen waardoor de voorstellingen altijd een bijzondere ervaring zijn. Voor, tussen en/of na de voorstellingen kan je lekker eten en drinken in de foodbar op de begane grond. Zo zie je meerdere voorstellingen op één avond én geniet je van mock- en cocktails, een uitgebreide wijnkaart en heerlijke gerechten.

Ben jij deze winter toe aan een heerlijk avondje uit? Check dan vooral onderstaande voorstellingen tijdens een avond Scala!

Bas van Rijswijk (Spring Awakening/ De 3 Biggetjes) & Lot Berendse (Spring Awakening)

Helden op geitenwollen sokken

Bas en Lot spelen in deze musical het komische vega duo Mindy en Toby. De minimusical ‘Helden op geitenwollen sokken’ vertelt over hoe we onszelf gek kunnen maken in deze wereld waar je continue overspoeld wordt met informatie.

Muziek: Marnix Wetzer | Regie: William Spaaij

Speeldata: 19 t/m 30 december (niet 21)

Janne Kolpa (Les Miserables) & Loïs Bozac (Misfit de Musical)

Fluitje van een cent

De liefde, het is een complex concept… Deze musical comedy, die zich afspeelt in een bar waar Laila en Quinty elkaar ontmoeten en verliefd worden, laat zien dat het echt niet zo gecompliceerd hoeft te zijn. 

Tekst: Manon Piket | Muziek: Lindy Zimmer | Regie: Bas van Rijswijk

Speeldata: 10 t/m 21 januari

Lisa Schol (Melk, Soldaat van Oranje) & Danique Bol (Pijnstillers, Soldaat van Oranje)

Ungemak

Lisa Schol en Danique Bol werpen door middel van herkenbare, pijnlijk foute en tegelijkertijd hilarische scènes een frisse blik op ongemakkelijkheden. Van een spontane ontmoeting tot de vreselijke drie kussen op een feest.

Speeldata: 10 t/m 14 januari

Loïs Bozac (Misfit de Musical)

Goddelijk

Een comedy over de dilemma’s waar God mee struggelt – Loïs Bozac verschijnt als God in Scala en neemt ons mee in verschillende gebeden waar ze het maar moeilijk mee heeft.

Is er überhaupt nog iets te doen aan alle wereldproblemen? Wordt het niet eens hoog tijd dat de mens z’n eigen ‘shit’ opruimt?

Speeldata: 24 jan t/m 3 februari

 Merel Kappenburg (Van Katoen en Water, De Nieuwe Lichting)

Nep Zweed

Merel is geboren in Zweden en groeide op in Nederland. In deze musical met zelfgeschreven teksten en liedjes gaat ze in ‘Nep Zweed’ terug naar haar roots. Maar hoe ver ga je om ergens bij te horen? En wanneer ga je jezelf voorbij?

Speeldata: 31 jan t/m 3 februari

Tickets: www.scala-amsterdam.nl/programma

Scala | Foodbar & Theater
Van Hallstraat 286
1051 HM Amsterdam
(+31) 020-7793306

info@scala-amsterdam.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.