Zeven redenen om mee te doen aan de workshop van Nurlaila Karim

Zeven redenen om mee te doen aan de workshop van Nurlaila Karim

Musicalster Nurlaila Karim geeft op 7 juni twee bijzondere workshops zang (Singing & Neuro Associative Performance Method) in Theaterstudio Amsterdam. Twijfel je nog of je mee wilt doen aan de zangworkshop onder haar leiding? Dan trekken de zeven onderstaande redenen je waarschijnlijk over de streep! Wist je bijvoorbeeld al dat je na afloop de film Les Misérables cadeau krijgt!?
Zeven redenen om mee te doen met de workshop:

  1. Nurlaila Karim. Joop van den Ende roemde haar stem niet zonder reden tot “een van de mooiste musicalstemmen van Europa”. Nurlaila heeft met haar rollen in onder meer The Wiz, Les Misérables en Sister Act ervaring waar je u tegen zegt.
  2. NLP. Een uit Amerika afkomstige methodiek voor verbetering van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Via NLP kun je leren met spanning om te gaan en als het ware boven jezelf uit stijgen. Stemcoaching 2.0.
  3. Individuele aandacht. In tegenstelling tot veel workshops werken wij met kleine groepen deelnemers. Absoluut geen workshops met 15 tot soms zelfs wel meer dan 20 deelnemers! Persoonlijke aandacht is belangrijk en essentieel voor een leerzame workshop. Daar hechten we waarde aan.
  4. Talent. Al meer dan 100 deelnemers gingen je dit seizoen voor tijdens een van de workshops. Hieronder zijn meerdere deelnemers sinds kort aangenomen op gerenommeerde musicalopleidingen én greep een jong talent zelfs een hoofdrol in de Efteling productie Pinokkio! Ben jij de volgende ontdekking?
  5. Amsterdam. Koninklijk Theater Carré, het DeLaMar theater, Stadsschouwburg Amsterdam en verscheidende kleine theaters. Je kunt van de drukte in de stad houden of niet, maar op het gebied van theater is het nog altijd the place to be. Combineer je workshop bijvoorbeeld met een bezoekje aan een van de eerder genoemde theaters. Oh, en hadden we je al gezegd dat de Frank Sanders Akademie óók in Theaterstudio Amsterdam gevestigd is?
  6. De film Les Misérables. Het staat misschien volledig los van de workshop zelf, maar naast een leerzame middag sturen we je ook nog eens naar huis met een DVD van de beststeller Les Misérables met onder meer Hugh Jackman, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Amanda Seyfried en Russel Crowe.
  7. Alle leeftijden en niveaus. Tot slot: geen onredelijke toegangseisen. Laat je niet afschrikken op basis van theaterervaring of leeftijd. Nurlaila past zich aan naar jouw niveau en niet andersom. Iedereen is welkom!

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in!
INSCHRIJVEN

Nurlaila Karim
Nurlaila Karim speelde voor maar liefst 600.000 bezoekers de rol van Dorothy in The Wiz, daarop volgde de rol van Fantine in Les Misérables en afgelopenseizoen was ze nog te zien als Deloris van Cartier in het swingende Sister Act. Ze zong diverse Disney-films in en Joop van den Ende roemde haar stem dan ook niet zonder reden tot “een van de mooiste musicalstemmen van Europa”.

Workshop Zang (Singing & Neuro Associative Performance Method)
07 juni, 12.00 – 14.00 uur
De groepsworkshop Singing & Neuro Associative Performance Method is een combinatie van individuele- en groepszang, persoonlijke stage performance en inleving in muziek. Een goede zangtechniek is essentieel voor een zanger(es), maar naast techniek is er meer. Wat doe je met zenuwen, waarom blijf je in de techniek hangen en krijg je geen emotie in het nummer of andersom, hoe breng je iets over zonder een toneelstukje op te voeren en waarom heb je auditiestress? Voor deze vragen heeft Nurlaila de S&NAP Method ontwikkeld. Een belangrijke basistool die hierbij gebruikt wordt is NLP, waarin Nurlaila Master Practisioner is.

Locatie
Theaterstudio Amsterdam
Postjesweg 1
1057 DT Amsterdam

Kosten
€ 30.00 *

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.