Zangers MusicalCamp openen première Pitch Perfect 2.

Vandaag mochten vier zangers van MusicalCamp de première van de nieuwe bioscoopfilm Pitch Perfect 2 openen. De zangers brachten een vierstemmige medley ten gehore van nummers uit de film. Uiteraard werd dit a capella gedaan, passend in de stijl van de film.

Het is niet de eerste keer dat de deelnemers van MusicalCamp betrokken zijn bij een dergelijke première. Onlangs waren ze nog verantwoordelijk voor de opening van de rode loper op de première van de nieuwe ‘Annie’ film.

De zangers zijn allen MusicalCamp veteranen en hebben tussen de drie en vijf jaar MusicalCamp ervaring. Ook komende zomer zijn ze er weer bij.

De groep bestaat uit Emma Heesters (o.a. Reaching for Broadway in het M-lab), Carlie Spruijt (o.a. Bob de Bouwer de musical), Ginno Rehling (Reaching for Broadway en finalist van het SBS6 programma ‘Popster’) en Britt van Schie. Britt was onlangs nog musicalnieuws toen ze haar versie van het nummer ‘Flight’ lanceerde. Zoals gebruikelijk bij de producties van het MusicalCamp, is Gijs van Winkelhof als muzikaal leider betrokken bij dit project.

Meer informatie over MusicalCamp: www.MusicalCamp.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.