Youtuber Melle Schram te zien in derde seizoen Instareeks Anymoodys

Youtuber Melle Schram te zien in derde seizoen Instareeks Anymoodys

Youtuber Melle Schram, bekend van de online jongensgroep Spaze, is te zien in het derde seizoen van de Instaserie Anymoodys. De serie is exclusief te zien op Instagram en volgt zes jongeren die de strijd aangaan met dagelijkse problemen die onder de jeugd spelen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder anderen Femke Meines, Else Talsma en Manou Jue Cardoso. Eerder was ook Britt Scholte te zien in de serie. Het derde seizoen, met daarin een gastrol voor Melle Schram, start vanaf 23 maart 2020. 

Melle Schram werd bekend door zijn deelname aan het online programma Spaze zoekt Spaze. In het programma ging Youtuber Korthom op zoek naar nieuw talent voor de populaire jongensgroep Spaze, waar Melle tot op heden deel van uitmaakt. In het derde seizoen van Anymoodys zijn naast Melle Schram ook twee nieuwe gezichten te zien. Jaron Rook en Julie Roses wonnen via het Instagramkanaal van Anymoodys een speciale figuratierol in de serie.  

Anymoodys plaatst maandag tot en met donderdag een Instagramstory en in het weekend worden alle afleveringen op IGTV geplaatst. Door de inhoud dichtbij de eigen belevingswereld te houden en vooral niet te belerend over te komen, geeft Anymoodys de jeugd een mogelijkheid om meer over hun emoties te praten. Zij maken hierbij gebruik van speelse figuurtjes genaamd de Anymoodys. Daarnaast is Anymoodys, gezien de maatschappelijke onderwerpen uit de serie, een samenwerking aangegaan met De Kindertelefoon. Mochten kijkers van de serie bij bepaalde onderwerpen behoefte hebben om na te praten, dan kan dit altijd met medewerkers van De Kindertelefoon. Zij houden de socials van Anymoodys goed in de gaten.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.