Wouter de Jong gaat theaters in met bestseller ‘Mindgym’

Wouter de Jong gaat theaters in met bestseller ‘Mindgym’

Wouter de Jong zal bij sommigen nog bekend zijn van zijn acteerwerk in Goede Tijden Slechte Tijden of Villa Achterwerk. Maar sinds 2018 is hij voornamelijk bekend van zijn megabestseller ‘MINDGYM: Sportschool voor je geest’.  In dit boek laat Wouter zien hoe je met mentaal sporten kunt trainen voor meer focus, rust én energie – zelfs voor de meest nuchteren onder ons. En dat hier behoefte aan is, blijkt wel uit het succes: inmiddels zijn er al meer dan 60.000 exemplaren verkocht. Nu is het tijd om dit succes naar het theater te brengen. Aankomend theaterseizoen zal Wouter theaters in Nederland omtoveren tot zijn sportschool voor je geest!

Bij gezondheid denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Daarom laat Wouter in zijn MINDGYM Theatercollege zien hoe je meer veerkracht kweekt, hoe je je aandachtsspier kunt trainen en hoe je beter om kunt gaan met tegenslag – en juist meer kunt genieten van de mooie dingen in het leven.Dankzij zijn acteer- en podiumervaring is Wouter een inspirerende spreker die je heel veel nieuwe inzichten oplevert. Met wetenschappelijk gebaseerde weetjes, bruikbare technieken en praktische oefeningen geeft hij je in deze voorstelling een proteïneshake voor je hersenen.

Wouter:
“Ik heb enorm zin in deze theatertour. Mindgym in het theater is ultiem braintainment; een college met allerlei interessante feiten en praktische technieken voor je mentale conditie én een leuke avond uit.”

Wouter de Jong is een veelgevraagd spreker, trainer en consultant. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In november 2019 komt zijn derde boek uit: ‘Superkrachten voor je hoofd – MINDGYM voor kids’.

MINDGYM Theatercollege is van 8 t/m 31 januari 2020 te zien in het theater. Kijk voor de speellijst op wouterdejong.nl of bostheaterproducties.nl 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.