Workshops van West End en Broadway sterren via MAE Stage Productions

Workshops van West End en Broadway sterren via MAE Stage Productions

Terwijl we de tweede lockdown uitzitten en met smart uitkijken naar het moment dat we weer terug het theater in mogen, biedt MAE Stage Productions gedurende enkele weken workshops aan van verscheidene West End en Broadway performers.

Maandag 1 februari wordt de reeks afgetrapt met een dans masterclass in “Heathers” thema. De workshop zal gegeven worden door Jodie Steele, die de rol van Heather Chandler op zich mocht nemen in de Londense versie van de hitmusical. Deze ex-Elphaba (Wicked, int. tour) en huidige Katherine Howard (Six, VK tour) leert via Zoom in een uur een originele choreografie uit Heathers aan. Om deelnemers te verzekeren van persoonlijke aandacht is er beperkt plek. De workshop begint om 19.30 en voor €12,50 verzeker je jezelf van een plekje!

Voor na de Heathers workshop staan er al enkele andere artiesten klaar uit o.a. Dear Evan Hansen, Spring Awakening en Six om lessen te geven in het kader van zang, dans en spel. Om op de hoogte te blijven van de Heathers masterclass en toekomstige workshops kun je terecht op www.maestageproductions.nl of één van MAE’s sociale media kanalen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.