WORKSHOP ZANGINTERPRETATIE – VAJÈN VAN DEN BOSCH !! Nu ook voor de allerkleinste !!

WORKSHOP ZANGINTERPRETATIE – VAJÈN VAN DEN BOSCH !! Nu ook voor de allerkleinste !!

Vajèn van den Bosch is een succesvol musicalactrice. Als kind stond ze al in producties als ‘The Sound of Music’, ‘Mary Poppins’ en ‘Joseph’. Na haar deelname aan ‘The Voice Kids’ in 2012 kreeg ze landelijke bekendheid toen ze de finale haalde. Na dit televisieavontuur vervolgde zij haar musical carrière met rollen in ‘Droomvlucht’, ‘The Sound of Music’, ‘Grease’.

Dit seizoen speelt ze in ‘De Gelaarsde Kat’ en als soliste in ‘Musicals in Concert on tour’. Afgelopen zomer was ze ook te zien in de soap ‘Nieuwe tijden’. Momenteel is ze te zien in de film ‘Hart Beat’ en in de Studio100 serie ‘Ghost Rockers’.

De workshop zanginterpretatie is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van spel, binnenkort auditie heeft en/of houdt van acteren. In deze workshop krijg je 2,5 uur individueel en in groepsverband kans om te werken met Vajèn,
Tijdens de workshop gaan wij werken aan doelgerichte opdrachten, zowel in groepsverband als individueel.

Je dient een musicalnummer voor te bereiden en waarvan je een instrumentale versie meeneemt op CD zodat hiermee gewerkt kan worden tijdens de workshop.

Let op:
Er zijn voor de workshops slechts een aantal plaatsen beschikbaar.
Na betaling is de inschrijving pas definitief.
Betaling dient binnen 8 dagen (tenzij de workshop al binnen 8 dagen plaatsvindt, dan direct) te gebeuren.
Zijn er vragen of lukt het niet om je in te schrijven? Stuur dan een e-mail naar workshop@stentproducties.nl met zoveel mogelijk informatie / gegevens.
STENT Producties behoudt zich het recht om bij onvoldoende aanmeldingen de workshop de annuleren. Indien jouw betaling al verricht is zal je recht hebben op restitutie.
Inschrijven
Bovenkant formulier

Inschrijven kan op www.stentproducties.nl De workshops vinden plaats op zondag 11 juni 2017.

Van 10.00 – 12.00 uur zal de workshop zijn voor deelnemers van 8 t/m 12 jaar.
Van 12.00 – 14.30 uur zal de workshop zijn voor deelnemers vanaf 13 jaar en ouder. Het inschrijfgeld is excl. 21% BTW. Personen tot 21 jaar oud zijn vrijgesteld van BTW, vanaf 21 jaar en ouder wordt er BTW in rekening gebracht. Dit is wettelijk vastgesteld.
Prijs €40,00

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.