Workshop    Drama – Marjolein Teepen

Workshop Drama – Marjolein Teepen

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zich (verde) wilt ontwikkelen op het gebied van spel, binnenkort een auditie heeft en/of houdt van acteren. In een workshop van 2 uur krijg je individueel voldoende tijd en kans om één op één te werken met Marjolein Teepen. Zij speelde onder andere hoofdrollen in musicals als ‘Evita’, ‘We Will Rock You’ (Nederland, Belgie en Duitsland), ‘Flashdance’, ‘De Kleine Blonde Dood’ en ‘Kiss of the Spiderwoman’.

De workshop is voor een ieder die binnenkort een belangrijke auditie heeft en/of zich verder wilt ontwikkelen op het gebied van spel/drama. Tijdens de workshop gaan wij werken aan doelgerichte opdrachten, zowel in groepsverband als individueel. Daarnaast zal er worden gewerkt aan de monoloog die je moet voorbereiden voor deze workshop. Dit kan een monoloog zijn die je binnenkort voor auditie moet voortdragen maar ook een monoloog waar je onlangs veel mee hebt geworsteld tijdens audities. Tijdens de workshop zal worden gewerkt aan improvisatie, uitstraling, inlevingsvermogen, lichaamshouding en speltechniek(en).

Marjolein Teepen volgde een dansopleiding aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem (1991-1996) en studeerde in 1999 af aan het Stedelijk Instituut voor Ballet Antwerpen.

Marjolein Teepen speelde rollen in onder andere Tijl Uilenspiegel, Een Midzomernachtsdroom, Alice in Wonderland, Sweet Charity en Cats. Zewas alternate Evita in de gelijknamige musical en speelde de vrouwelijke hoofdrol Aldonza in Man van La Mancha.

Ze was lid van het ensemble van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en vertolkte de rol van Scaramouche in de musical We Will Rock You in zowel de Nederlandse als de Vlaamse versie. In de Duitse bewerking van We Will Rock You was ze lid van het ensemble en tevens cover Ozzy, Killer Queen en Scaramouche. Ze speelde Tess in de Nederlandse bewerking van Flashdance en vertolkte de rol van Mieke in De Kleine Blonde Dood. Afgelopen seizoen speelde ze opnieuw in de Duitse versie van ‘We Will Rock You’ en vertolkte ze een hoofdrol in ‘Kiss of the Spider Woman’ welke in 2016 wederom te zien zal zijn.

SPECIFIEKE INFORMATIE

Datum:  10 januari 2016
Tijd:        14:30 – 16:30 uur (14:15 uur aanwezig)
Locatie:  Studio de Generator
Generatorstraat 18, Amsterdam

Benodigdheden: Makkelijk bewegende (sport)kleding. Bereid daarnaast een bestaande monoloog voor met een duur van ca. 3 – 4 minuten. Het moet een monoloog uit een bestaand (professioneel) toneelstuk / musical zijn en niet zelf geschreven. Neem de monoloog ook uitgeprint mee voor ons.

Kosten: €35,-*

*Ben je 21 jaar of ouder, dan is de prijs exclusief 21% BTW.

Let op:
– Er zijn voor de workshops slechts een aantal plaatsen beschikbaar
Na betaling is de inschrijving pas definitief
– Betaling dient binnen 8 dagen (tenzij de workshop al binnen 8 dagen plaatsvindt, dan direct) te gebeuren.
– Zijn er vragen of lukt het niet om je in te schrijven? Stuur dan een e-mail naar
workshop@stentproducties.nl met zoveel mogelijk informatie / gegevens.
– STENT Producties behoudt zich het recht om bij onvoldoende aanmeldingen de workshop de annuleren. Indien jouw betaling al verricht is zal je recht hebben op restitutie.

Workshop combineren

Voorafgaand aan deze workshop geeft Marjolein de workshop Zang Interpretatie. Tijdens deze workshop wordt gewerkt aan opdrachten in groepsverband en jouw voorbereidde nummer. Uiteraard zal daar automatisch tips voor zangtechniek voorbij komen.

Het is mogelijk om voor een lager actief beide workshops te combineren. Je krijgt dan 2 uur zang interpretatie, even pauze en vervolgens 2 uur drama. Geef duidelijk aan in het onderstaande formulier dat je voorkeur uit gaat naar de combinatie.

Kosten: €60,-*

* Ben je 21 jaar of ouder, dan is de prijs exclusief 21% BTW.

Meer informatie: www.stentproducties.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.