Wolf op zoek naar eigen strijkorkest

Wolf op zoek naar eigen strijkorkest

Wolf uit Sprookjesboom de Musical is op zoek naar talentvolle kinderen die viool spelen. Hij droomt van een eigen strijkorkest net als zijn grote held André Rieu.Op 1 februari 2015 nodigt Wolf kinderen uit om samen met hem in het Efteling Theater viool te spelen. Uiteraard mogen al deze kinderen een bezoek brengen aan Sprookjesboom de Musical.

Aanmelden
Kinderen kunnen een foto met hun viool mailen naar communicatie@efteling.com. Let op: vol is vol. Elk kind mag samen met één (volwassen) introducee gratis de voorstelling van Sprookjesboom de Musical bezoeken op 1 februari om 16.00 uur. Kinderen die uitgenodigd worden ontvangen uiterlijk 23 januari bericht.

Sprookjesboom de Musical
Ieder jaar vindt in het Sprookjesbos het wonderlijke muziekfeest plaats met een grote wedstrijd. Roodkapje, Assepoester en zelfs Wolf zijn druk aan het oefenen. Heks zet alles op alles om te winnen en geitje Benjamin wil vreselijk graag meedoen, maar hij kan geen instrument vinden dat bij hem past. En dan verdwalen een muziekjuffrouw en haar leerlingen ook nog in het Sprookjesbos en komen terecht op het muziekfeest.

Meer informatie over de musical op efteling.com/sprookjesboom

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.