Woezel & Pip zijn terug in het theater!

Woezel & Pip zijn terug in het theater!

De liefste hondjes van de wereld Woezel & Pip zijn terug in het theater met een heerlijke muzikale theater spinoff van de succesvolle bioscoopfilm van begin dit jaar. De tour is op 30 september in Oosterhout van start gegaan. Kinderen en hun (groot) ouders genieten zichtbaar van hun dierbare hondjes en knuffelen na afloop er op los met de levensgrote knuffels in de foyer van het theater.

‘Na het overweldigende succes van Woezel & Pip’s eerste  bioscoopfilmfilm ‘Op zoek naar de Sloddervos!’, kon een gelijknamige theatershow natuurlijk niet uitblijven. Neefje Charlie en De Sloddervos zijn inmiddels uitgegroeid tot kinderfenomenen. In bioscoopzalen, in boeken en nu dus ook in deze heerlijke theatervoorstelling. Het avontuurlijke vriendschapsverhaal, in combinatie met de prachtige muziek maken het ook voor deze vierde Woezel & Pip familiemusical weer een nieuw theaterhoofdstuk voor Dromenjager!’   aldus CEO van Dromenjager Dinand Woesthoff.

In de Tovertuin ontmoeten Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie. Samen met al hun vriendjes gaan de hondjes op zoek naar de stelende Sloddervos.

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Dromenjager en tourt tot en met april 2017 langs de theaters in Nederland. Meer informatie: www.VanHoorne.com/WoezelenPip

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.