Woezel & Pip brengen De Tovertuin naar Ahoy

Woezel & Pip brengen De Tovertuin naar Ahoy

Op 15 oktober 2016 maken Woezel & Pip voor het eerst hun opwachting in Rotterdam Ahoy voor het leukste herfstvakantie-feest van het jaar! Daarvoor wordt de zaal volledig omgetoverd tot ‘De Tovertuin’: de bekende leefwereld van Nederlands populairste hondjes. Onder begeleiding van een groots orkest komt de succesvolle film ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ helemaal tot leven met als thema ’Samen kijken & samen zingen’ in de grootste kinderbioscoop van Nederland! Samen met het publiek zingen Simon Keizer, Chantal Janzen, Claudia de Breij en Dinand Woesthoff de bekendste Woezel & Pip kinderliedjes in dit unieke meezing-festijn. Tijdens het anderhalf uur durende programma wanen kinderen zich in de Tovertuin, omringd door Woezel & Pip met al hun vriendjes en iedereen zingt mee!

Het is voor het eerst dat een Nederlands kinderkarakter een show aankondigt in een zaal van dit formaat. Na het overweldigende succes van de film, die inmiddels door ruim 225.000 bezoekers is bekeken, is het tijd voor een groot feest! Ook de presentatie van Woezel & Pip’s ‘De Tovertuin in Ahoy’ is in handen van Chantal Janzen. Op zaterdag 15 oktober vinden twee shows plaats; om 11.00 uur en om 14.00 uur.

De stap naar Ahoy maakt Dinand Woesthoff, initiatiefnemer van het kinderevenement, ontzettend trots. “Woezel & Pip zijn niet meer weg te denken uit de fantasie van jonge kinderen en ouders van nu. Ons geweldige verhaal krijgt met Ahoy een ontzettend leuk, nieuw hoofdstuk. We gaan er een onvergetelijke belevenis voor kinderen en ouders van maken, een middag samen geluk delen. Iedereen samen in de wereld van Woezel & Pip!”.

Woezel & Pip De Tovertuin in Ahoy
Samen kijken, samen zingen
Zaterdag 15 oktober 2016, 11.00 uur en 14.00 uur, Rotterdam Ahoy
Met: Chantal Janzen, Simon Keizer, Claudia de Breij, Dinand Woesthoff
Voor kinderen vanaf 2 jaar
Kaarten vanaf 15,- (excl. servicekosten)
Kijk voor meer informatie en kaarten op de website: detovertuininahoy.nl

programma

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.