WIN EEN SPECIALE AUDITIEPLEK BIJ PETER PAN: HET ECHTE VERHAAL DOOR HET NATIONAAL JEUGD MUSICAL THEATER

WIN EEN SPECIALE AUDITIEPLEK BIJ PETER PAN: HET ECHTE VERHAAL DOOR HET NATIONAAL JEUGD MUSICAL THEATER

Wegens overweldigende belangstelling en aanmeldingen voor de audities van de nieuwe Nederlandse musical Peter Pan: Het echte verhaal van het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) krijgen potentiële auditanten nu de kans om extra op te vallen! Win een speciale auditieplek voor deze grootse en ontroerende musical voor en door kinderen!

Hoe werkt het? Doe nu via Facebook auditie voor Peter Pan: Het echte verhaal en wie weet win jij een speciale auditieplek voor regisseur en musicalster Elise Berends. Ben je tussen de acht t/m achttien jaar, upload dan een filmpje, waarin je laat horen hoe goed je kunt zingen! Upload, nadat je de Facebookpagina van Peter Pan: Het echte verhaal hebt ‘geliked’ via facebook.com/PeterPanNJMT, een link naar jouw auditie. Zorg er vervolgens voor dat je filmpje zoveel mogelijk opvalt en ‘likes’ krijgt!

Filmpjes uploaden vóór 19 maart aanstaande. De winnaar krijgt vanzelf bericht van het NJMT.
Over Peter Pan: Het echte verhaal In het oude Londen woont de familie Darling. De oudste dochter Wendy leest haar broertjes John en Michael iedere avond voor. Verhalen die tot de verbeelding spreken op hun eigen eiland der fantasieën; Nimmerland. Op een avond vliegen Peter en zijn elfje Tinkerbel de kinderkamer van de Darling`s binnen. Peter bekijkt de slaapkamer alsof hij er nog nooit eerder een heeft gezien. Waarom zou je `s nachts in je saaie bed blijven liggen als je ook echte avonturen kunt beleven? Peter neemt de kinderen mee en samen vliegen ze door de nacht: op weg naar Nimmerland. Daar ontmoeten ze de Verloren Jongens en staan ze oog in oog met wrede piraten, bloeddorstige zeemeerminnen en heldhaftige indianen. Nimmerland blijkt gehuld in gruwelijke schoonheid. Ze komen erachter dat wanneer je gelooft in een wereld van wensen en de kracht van geluk, er geen enkele grens bestaat!

Peter Pan: Het echte verhaal gaat over vriendschap, verlangen, verantwoordelijkheid, opgroeien en volwassen zijn. Een musical met nieuwe tekst en muziek van Elise Berends (o.a. bekend van Tarzan, Mamma Mia! en Zorro).
Een voorstelling voor en door kinderen, te zien vanaf oktober 2016 in de theaters bij u in de buurt!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.