Win 2 kaarten voor de musical Lelies

Lelies is een verhaal over allesomvattende liefde, acceptatie van jezelf en acceptatie door de buitenwereld. De relatie tussen Simon en Vallier, twee jongens in de bloei van hun leven, is de spil van het verhaal. Vallier is een open jongen die gelukkig is met wie hij is, Simon daarentegen worstelt nog met zijn gevoelens en hoe de buitenwereld, waaronder zijn vader, naar hem kijkt. Nadat deze musical eerder te zien was in 2011 en 2015 heeft Niels de Mossenau de kans gekregen van Judas Theaterproducties om Lelies opnieuw te brengen met een nieuwe cast.

De, uit negen acteurs bestaande, cast is divers samengesteld. Zo zijn daar bijvoorbeeld DAPA-studenten Niels de Mossenau, Tristan van der Lingen en Ismael Berens, maar ook ervaren professionals als Rutger Bulsing (Les Misèrables, Soldaat van Oranje) en Bart van der Meer (Kruistocht in Spijkerbroek). Zij zullen begeleid worden door een zevenkoppig live orkest.
Momenteel is de cast hard bezig met de puntjes op de i te zetten. Ze kijken ernaar uit om het publiek op 14, 15 en 16 december een mooie, indrukwekkende theaterbeleving te geven.
Alle informatie over de voorstelling, de cast en tickets is te vinden op www.leliesdemusical.nl  

 
Wat moet je hiervoor doen? om kans te maken op 2 kaarten voor een voorstelling naar keuze op 14, 15 of 16 december

1: LIKE onze pagina op Facebook

2: DEEL de actie op je profiel LET OP: zorg ervoor dat je je post openbaar deelt, anders kunnen wij dit niet controleren !!

3: Tag de persoon met wie jij naar de musical wil gaan. 

4: Doe dit voor dinsdag 11 december 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.