Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede opent tientallen theatertjes door het hele land!

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede opent tientallen theatertjes door het hele land!

Vanwege de coronamaatregelen gaan de geplande kerstvoorstellingen in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede niet live door. Gelukkig bruist het theater ook nu van creativiteit en daarom komt het Wilminktheater met een alternatief voor iedere theaterliefhebber: het Kerst komt altijd V-ticket. Kaartkopers kunnen met het V-ticket de woonkamer omtoveren tot heuse theaterzaal.

Samen op de bank genieten van online kerstvoorstellingen en -concerten. Bij het V-ticket zijn zeven voorstellingen inbegrepen en online te bekijken: The Christmas Night 2019, Santa’s Revue vanuit De Kleine Willem, Bach door het Himmelsburg Ensemble, de documentaire over Scrooge met exclusieve scenebeelden uit de nieuwe musical, de Kerstmusical OLIVER!, dé kersthit Diner Veur Ene met Laus Steenbeeke en het intieme Kerst komt altijd concert met Phion en de Nederlandse Reisopera!

“Ook dit jaar is er een heel mooi kerstprogramma samengesteld. Deze keer niet live in ons theater, maar wij brengen het theater heel graag bij iedereen thuis. Onze artiesten en alle mensen achter de schermen hebben ontzettend hun best gedaan om een prachtig programma neer te zetten en dit programma is te zien via al onze digitale kanalen. Zo wensen we iedereen hele fijne feestdagen.”  

Judith Hartman – Directeur Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Met het kopen van een Kerst komt altijd V-Ticket steunen mensen de Codarts-studenten die op dit moment stagelopen en de huisartiesten van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede die in deze periode niet kunnen optreden. Nog een goede reden om de huiskamer om te toveren tot theaterzaal en zo te genieten van een avond theater (thuis) met deze mooie kerstvoorstellingen!

Het V-Ticket is een online ticket, waarbij na de bestelling mensen een bevestiging ontvangen met daarin een link naar de stream. Het is mogelijk om deze stream via de computer, laptop, tablet, smart tv of telefoon te bekijken. Verder is het mogelijk om de voorstelling te casten met een Chromecast, Google Home, Airplay of Apple TV. Zo maakt het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede het mogelijk om vanuit een ‘eigen theaterzaal’ met het complete gezin te genieten van de mooiste kerstvoorstellingen.

Niet alleen in Enschede
Door het aanbieden van de V-tickets is het voor het theater mogelijk om niet alleen in de regio Enschede voorstellingen te vertonen. Ook voor familie in de randstad of in het buitenland is een ‘bezoekje’ aan het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede mogelijk. Daarmee opent het theater als ware tal van zalen, verspreid door heel Nederland en daarbuiten.

Voor meer informatie & tickets: www.wilminktheater.nl/kerst

Foto: ©Willem van Walderveen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.