Willemijn Verkaik en Freek Bartels in uniek, eenmalig concert

Willemijn Verkaik en Freek Bartels in uniek, eenmalig concert

AMSTERDAM – Het Amsterdamse DeLaMar Theater is op maandag 4 juli het decor van Sondheim in Concert met o.a. Willemijn Verkaik en Freek Bartels. Tijdens dit concert staan de songs van de Amerikaanse componist Stephen Sondheim centraal. Verkaik en Bartels, beiden groot liefhebber van het werk van Sondheim, brengen die avond samen met muzikale vrienden Steven Roox en Renee de Gruijl hun favoriete songs. 

 Met titels als West Side Story, Sweeney Todd, Company en Into the Woods is de Amerikaan Stephen Sondheim één van de bekendste en meest toonaangevende componisten/tekstschrijvers van de voorbije eeuw. Niet voor niets wordt hij de ‘Master of Musical’ genoemd.

Het repertoire van Sondheim in Concert werd door de vier artiesten zelf samengesteld. Speciaal voor deze avond, waarop zij begeleidt worden door een live band, doken zij nog eens goed in het repertoire van hun favoriete componist. Dit leverde naast bekende songs uit bijvoorbeeld Sweeney Todd, West Side Story en Into the Woods ook een verrassende en wondermooie selectie op uit de minder bekendere stukken van Sondheim. Tijdens de avond vertellen de artiesten ook waarom ze juist deze nummers uitkozen.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.delamar.nl

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.