Willem van Oranje uitgesteld

Willem van Oranje uitgesteld

STENT Producties zou als nieuwe producent zijn visitekaartje neerleggen met de interactieve theatervoorstelling ‘Willem van Oranje’. Vandaag werd bekend gemaakt dat de productie niet alleen voor de tweede keer vervangen wordt door een nieuw project ook zal de productie voor onbepaalde tijd uitgesteld worden.

Eerder was ‘Willem van Oranje’ al met enkele maanden verzet waardoor ‘SIETSKE LIVE!’ werd aangekondigd als eerste productie. Hoewel toen bleek dat ‘Willem van Oranje’ als tweede productie zou dienen in seizoen 2016/2017 is er besloten de productie voor een onbepaalde tijd uit te stellen. De reden hiervoor is dat de productie een te grote vertraging opgelopen heeft in het maakproces om de voorstelling in de geplande periode te brengen.

‘’Helaas door diverse redenen heeft de productie een vertraging opgelopen in het maakproces van de voorstelling. Daarnaast kon ‘Willem van Oranje’ met de huidige financiële middelen niet op de planken worden gebracht zoals ik dat voor ogen had. De productie stond gepland als exclusieve open eind productie in Waalwijk. Hier zou ‘Willem van Oranje’ gaan draaien van woensdag tot en met zondag met een fantastische cast, met bekende namen waar ik zeer trots op ben dat zij wilde deelnemen aan een productie van een jonge ondernemer. Echter door de achterstand in het maakproces in combinatie met de niet volledig aanwezige financiële middelen werd het onmogelijk om de productie in de geplande periode voort te zetten. Verplaatsen naar het volgende seizoen is vooralsnog geen optie door gemaakte afspraken met derden waar ik helaas niets over los kan laten. Maar wanneer ik mogelijkheid zie, zullen we met Willem op reis gaan!’’ aldus Giovanni Sturkenboom, producent STENT Producties.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.