‘Willem Junior’ komt met extra voorstellingen naar Amsterdam

‘Willem Junior’ komt met extra voorstellingen naar Amsterdam

Vorige week maakte producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties bekend dat het bedrijf na 10 jaar bestaan zal stoppen met produceren, hiermee zal er ook medio 2024 op gepaste wijze afscheid genomen worden van ‘Willem Junior’. De muzikale geschiedenisvoorstelling reist sinds september 2021 langs de theaters en scholen. Door extra vraag zal de voorstelling voor het eerst sinds drie seizoenen regulier in Amsterdam te zien zijn.

Op maandag 3 juni 2024 speelt ‘Willem Junior’ exclusief twee voorstellingen in het Polanentheater in Amsterdam. Speciaal in deze is dat beide voorstellingen gespeeld wordt door een ander duo. De voorstelling om 19:00 uur door Max Hameeteman (Willem) en Jeroen Sigterman (Jan) en om 20:45 uur door Wesley Florijn (Willem) en Kylian de Rooij (Jan).
‘Willem Junior’ vertelt het verhaal van twee nieuwsgierige twaalfjarige jongens Willem en Jan die middels een magische app teruggaan in de tijd. Waar ze de jonge Willen ontmoeten en mysteries proberen te ontrafelen rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’. Script, liedteksten en regie zijn in handen van Florus van Rooijen, muziek is geproduceerd door Marnix Wetzer.

De voorstelling is op dit moment enkel regulier te zien op 3 juni in Amsterdam. Verder is de voorstelling nog voor educatie te boeken in kleine theaterzalen én op scholen.

De kaartverkoop is reeds gestart, tickets & info: www.willemjunior.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.