Wij zijn Ciske de Rat!

Wij zijn Ciske de Rat!

Dit zijn de talenten die in de voetsporen treden van Danny de Munk

Silver, Mats, Jules, Roemer, Matheu, Viggo en Rogier gaan afwisselend de rol van kleine Ciske spelen in Ciske de Rat – de Musical. Na een aantal spannende auditierondes wisten deze jonge talenten de harten van de auditiecommissie te veroveren. Producent Albert Verlinde: “Ik ben apetrots op deze nieuwe lichting Ciske’s! Ze hebben ons alle zeven ingepakt met hun ontroerende audities. Naast zang- en acteertalent hebben ze ook een gezonde dosis lef en zijn ze niet op hun mondje gevallen. Het zijn met recht ‘schoffies om van te houwe!’. De nieuwe Ciske’s zijn vanaf november naast Danny de Munk (volwassen Ciske) te zien in de Nederlandse theaters.

Ciske de Rat – de Musical
De oer-Hollandse musical Ciske de Rat is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt, naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Ciske de Man verteld.

Ciske de Rat – de Musical gaat op 20 november in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waar de voorstelling vier maanden te zien is. Daarna maakt de musical een tournee langs de grotere theaters in Nederland.

Meer informatie: www.ciskederat.nl

Fotografie: Roy Beusker 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.