Wie wordt Aladdin?

Wie wordt Aladdin?

Voor de Broadway-hit Aladdin is men op zoek naar dé gedroomde Aladdin. Volgend jaar is deze musical in het Scheveningse AFAS Circustheater te zien en degene die Aladdin gaat spelen moet een professioneel multi-talent zijn. Albert Verlinde, directeur van Stage-Entertainment, is daarom op zoek naar geschikte kandidaten!

Nu de eerste castingrondes voor Aladdin achter de rug zijn, overheerst bij de producent het gevoel dat er in Nederland nog meer acteurs rondlopen die in aanmerking komen om de rol van Aladdin te spelen. ‘We zijn op zoek naar een professionele alleskunner,’ laat Albert Verlinde weten. ‘Een echte allrounder. Hij moet kunnen zingen, dansen, het uithoudingsvermogen van een topsporter hebben en een geweldige uitstraling hebben. Dat zijn veel kwalificaties maar Nederland is groot en zit vol talent. Dus we hopen dat iemand zich aangesproken voelt en zich wil aanmelden bij ons. Of misschien ken je wel iemand die Aladdin op het grote podium in het AFAS Circustheater in Scheveningen kan spelen.’ Maar ook zijn ze op zoek naar mannen die in het ensemble willen spelen. Zij moeten dezelfde vaardigheden als Aladdin hebben en bovendien acrobatische talenten hebben. 

In 2011 is de musical Aladdin in première in Seattle gegaan Na een nationale tour en een try-out periode in Toronto, beleeft de musical op 20 maart 2014 haar première in het New Amsterdam Theatre op Broadway. De musicalbewerking van Walt Disney’s Aladdin heeft een echte Broadway sound en zit bomvol indrukwekkende dansnummers met grote groepen dansers. Aladdin is een van grootste Disneymusicals en is een enorm succes op Broadway, Engeland en Duitsland. Aladdin wordt in 2020 de opvolger van Anastasia, de musical die op dit moment in het AFAS Circustheater te zien is.

Wie denkt de fantastische en uitdagende rol van Aladdin (of een rol in het ensemble) kan spelen of iemand kent die hier uitermate geschikt voor is, kan zich aanmelden bij stage-entertainment.nl/casting.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.