Whitney – a tribute by Glennis Grace in AFAS Live volledig uitverkocht!

De shows van Whitney – a tribute by Glennis Grace op 5 en 7 oktober 2018 in AFAS Live zijn volledig uitverkocht. Direct na de bekendmaking van het concert eerder dit jaar, was er een run op kaarten en verkocht Glennis de eerste show in een paar dagen uit. Na haar overtuigende optreden bij America’s Got Talent afgelopen dinsdag vlogen ook de laatste tickets voor de tweede avond de deur uit.

Glennis Grace: “Fantastisch natuurlijk dat mensen zo enthousiast zijn. Er is tegenwoordig zoveel te kiezen als het gaat om shows, concerten, festivals. Dan kan ik alleen maar dankbaar zijn. We zijn inmiddels druk bezig met de setlist en het vormgeven van de show en dat is geweldig om te doen. Het repertoire van Whitney Houston is natuurlijk werelds en een eer om te mogen vertolken.”

In 2019 schittert Glennis Grace ook nog twee avonden in de Ziggo Dome naast haar soulmates Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer met Ladies of Soul.

Grace over haar succesvolle optreden in America’s Got Talent: ”Natuurlijk wist ik voor de uitzending al dat de jury en het publiek in de studio enthousiast waren maar wat er daarna gebeurde, daar werd ik echt stil van. Al die positieve reacties, het viral gaan van de video, het voelt heel bijzonder. Want de concurrentie in de show is groot en het blijft toch spannend!”

Whitney – a tribute by Glennis Grace is een bijzondere ode aan Whitney Houston. Een stijlvolle show met een mooie variatie aan nummers van de legendarische artieste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.