What You See Festival sluit af met one-night-only programma in de Stadsschouwburg Utrecht.

What You See Festival sluit af met one-night-only programma in de Stadsschouwburg Utrecht.

Na twee uitdagende festivaldagen in Theater Kikker en Het Huis Utrecht, sluit What You See Festival op zondag af met het one-night-only programma Gender Eclectic in de Stadsschouwburg Utrecht. 

Gender Eclectic wordt gepresenteerd door tv- en radiomaker Andrea van Pol en is een gebundeld theater-programma met voorstellingen en optredens van onder andere Introdans, House of Vineyard, Julia Zahra en Hind Eljadid. Bovendien zie je er de Nederlandse première van het intense dansduet Ruffle van topchoreograaf Carlos Pons Guerra (UK). 

Met het bijzondere verzamel-programma biedt het festival nieuwe perspectieven op bestaande normen en regels over gender en identiteit. Het programma wordt aangevuld met korte manifesto’s van Simon(e) van Saarloos en de Gender & Sexuality Alliance. In de foyer van de Stadsschouwburg is het daarnaast mogelijk de expositie While We Walk van Nikita Maheshwary te bekijken en speel je het onspeelbare spel You’ll Never Guess Who van stadsdichter van Antwerpen Maud Vanhauwaert.

Gender Eclectic
Zondag 24 november, va. 19:00
Tickets: €10 – €26,50
Stadsschouwburg Utrecht
Tickets: stadsschouwburg-utrecht.nl

What You See Festival 2019
What You See Festival 2019 vindt plaats van 21 t/m 24 november op verschillende locaties in Utrecht. Meer informatie over het programma is te vinden op whatyouseefestival.nl

Foto: Amber Vineyard / House of Vineyard, Tom ten Seldam | VIVA

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.