West End- hit Everybody’s Talking About Jamie uitgesteld

West End- hit Everybody’s Talking About Jamie uitgesteld

Everybody’s Talking About Jamie, de nieuwe succesvolle West End musical die vanaf 4 augustus twee weken in Koninklijk Theater Carré te zien zou zijn, is uitgesteld. Vanwege de gevolgen van het coronavirus en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid, zal ook de productie van deze musical en de tour opgeschoven moeten worden naar een andere datum. De aankondiging van het kabinet over de corona-maatregelen treft de hele culturele sector in Nederland maar ook in het buitenland zwaar. De castleden van de Britse tour van Everybody is Talking About Jamie waren onlangs gestart met een tournee door het Verenigd Koninkrijk en hebben deze deels al moeten annuleren vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus. Als onderdeel van de tour zou de voltallige cast naar Amsterdam afreizen om twee weken lang de musical aan het Nederlandse publiek te presenteren. Gezien de omvang en de organisatie van het verplaatsen van alle tourdata is het nog niet bekend wanneer de musical nu in Carré te zien zal zijn. Dit zal later bekend worden gemaakt. Met alle bezoekers die kaarten voor deze voorstellingen hebben gekocht, wordt contact opgenomen.

Afgelopen zomer tijdens de Uitmarkt in Amsterdam was een deel van de cast aanwezig om iedereen enthousiast te maken voor de nieuwe musical. Het live optreden tijdens de Musical Sing- a- Long met het openingsnummer uit de voorstelling op het hoofdpodium en de Meet & Greet van de cast met bezoekers waren zeer goed ontvangen. De cast verheugde zich op hun komst naar Amsterdam.

De nieuwe succesvolle West End musical Everybody’s Talking About Jamie is de vijfde titel in de serie Broadway in Carré. De met drie WhatsOnStage® Awards bekroonde en voor vijf Olivier® Awards genomineerde musical zal exclusief te zien zijn in Koninklijk Theater Carré.

In deze actuele feel-good musical volgen we de ups en downs in het leven van de 16-jarige Jamie, zijn moeder en zijn klasgenoten. Jamie durft anders te zijn, spreekt zich uit en stapt in de schijnwerpers in een wereld waarin dit onmogelijk lijkt.

Naast de vele 5-sterrenrecensies heeft Everybody’s Talking About Jamie 8 grote theaterprijzen gewonnen, waaronder de UK Theatre en WhatsOnStage® Award voor beste nieuwe musical en de Attitude Culture® Award 2017. Daarnaast is de show genomineerd voor 5 Olivier® Awards.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.