West End hit COCK vanaf 11 november te zien in de Nederlandse theaters

West End hit COCK vanaf 11 november te zien in de Nederlandse theaters

In Londen al een overdonderend succes en vanaf 11 november te zien in Nederland: COCK, geregisseerd door Char Li Chung (van o.a. De Bananengeneratie). Met een topcast bestaande uit Daniel Cornelissen, Sander Plukaard, Joy Delima en Peter Blok brengt Theater Oostpool dit scherpe en humoristische toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit.

Doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen?

Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint hij aan een uitdagende zoektocht naar zijn eigen seksualiteit. Openhartig schippert John tussen twee werelden. Maar hoe kies je voor de ander, als je zelf even niet meer weet wie je bent?

Deze komedie van Mike Bartlett is in regie van Char Li Chung nu voor het eerst in Nederland te zien!

COCK biedt een verfrissende en liefdevolle kijk op seksualiteit en ons verlangen naar overzicht en zekerheid. Waarom moeten we ons in een wereld vol eindeloze mogelijkheden beperken met labels?”

– Char Li Chung

MARTAN

De kostuums uit de voorstelling worden verzorgd door MARTAN, het Amsterdams modemerk van Diek Pothoven, Douwe de Boer en Eugenie Mulier. MARTAN is een circulair modemerk dat upcycled hotellinnen omzet in spectaculaire, kleurrijke en verrassende outfits. Hiermee zijn ze onder andere al jaren op de Amsterdamse Fashionweek te vinden, en vanaf 11 november zie je hun ontwerpen ook in het theater terug.

COCK is vanaf 11 november ‘23 t/m 3 februari ‘24 te zien in de Nederlandse theaters. Meer informatie vind je via oostpool.nl/cock.

FOTO:© Elza Jo

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.