WEGENS SUCCES VERLENGD!     Nurlaila staat ook dit najaar met Fourtina in de Nederlandse theaters

WEGENS SUCCES VERLENGD! Nurlaila staat ook dit najaar met Fourtina in de Nederlandse theaters

Rotterdam, 6 mei 2015. Na een succesvolle introductie dit voorjaar is de spetterende show ‘Fourtina’ ook dit najaar terug in de Nederlandse theaters. “Ik kan niet anders dan trots zijn op ons team! Al die positieve recensies en dan dit najaar weer in ruim 20 theaters staan! Het is iedere keer een feestje in het theater”, vertelt Nurlaila enthousiast. ‘En we sluiten ook nog eens af in het Oude Luxor in Rotterdam waar we ook onze première beleefden! In ‘Fourtina’,zingt Nurlaila het indrukwekkende repertoire van Tina Turner. ‘Fourtina’ is een onvergetelijke theaterbeleving, vol energie, passie, rock, onvervalste blues en een spetterende lichtshow. Nurlaila wordt bijgestaan door vier danseressen, drie backing vocals en een ijzersterke achtkoppige band.

Nurlaila Karim is zonder twijfel een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als ‘Miss Saigon’, ‘Les Misérables’ en‘The Wiz’ wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie. Dromen laten uitkomen, is een van Nurlaila’s artistieke drijfveren. Daarom sprong ze twee jaar geleden in het diepe en nam ze onder andere een cd met gloednieuwe zelfgeschreven teksten op bestaande kinderliedjes uit alle windstreken op en leverde ze met de cd ‘Chameleon’ een verrassend volwassen geluid af. Om vervolgens haar opwachting te maken in de musicalhit ‘Sister Act’, waarin Nurlaila wekelijks zo’n twee keer in de huid kroop van hoofdpersonage Dolores van Cartier.

Speellijst najaar 2015: http://www.fourtina.nl/speellijst

Korte promotie preview van Fourtina: http://youtu.be/6WhNKDb_DD4

Premiere verslag: https://www.youtube.com/watch?v=shNRDPyvvXw

HARTwerken documentaire: http://vimeo.com/118422997

Creatives & cast ‘Fourtina’

Zang & Samenstelling: Nurlaila Karim

Backing vocals: Nicky van der Kuyp, Natasja den Toom & Jasper Taconis

Danseressen: Melissa Kanza, Anneloes Roffel, Jamie Lee Smeets & Angela Timsela

Band: O.a. Michiel Ballhaus, Wouter Lorist, Marco Dirne, Marco Hijl, Lean Robbemont, Jack van der Ven & Henk van Benthen.

Choreografie: Monira McIntosh

Lichtontwerp: Thim IJzerman

Geluidsontwerp: Lex Amrein

Stage Management: Niels de Haan
Uitvoerend producent: TheDreamLab bv (Muriël Wolda)

Tourneeplanning: Senf Theaterpartners

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.