Wegens succes tweede concert van The Best of de Amsterdamse Zomer op 3 juli

Wegens succes tweede concert van The Best of de Amsterdamse Zomer op 3 juli

‘The Best of de Amsterdamse Zomer’ krijgt een tweede stadionconcert. Ruim een week nadat bekend is gemaakt dat op zaterdag 2 juli ‘The Best of de Amsterdamse Zomer’ plaatsvindt in het Olympisch Stadion, zijn organisatoren 4PM Entertainment, Bas Smit, Nicolette van Dam en John Ewbank blij om te kunnen melden dat er op zondag 3 juli een tweede concert komt. Net als op 2 juli treden onder andere Tino Martin, Rolf Sanchez, Gerard Joling, Emma Heesters, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis en OG3NE op. 

Op 2 en 3 juli wordt het Olympisch Stadion omgetoverd tot een groots muzikaal zomerfeest met de allerleukste artiesten van eigen bodem. Niet meer geplaceerd aan tafel, maar dansend in een vol stadion. 

Ook is er bij deze extra show gedacht aan een culinaire beleving. Sterrenchef Joris Bijdendijk voorziet alle fijnproevers van het VIP-deck van verrukkelijke lekkernijen. Het ‘Amsterdamse Plein’ opent haar deuren al ruimschoots voor de show met pop-up restaurants van Brasserie Van Dam, Ron Gastrobar en No Rules, maar ook een bruine kroeg verzorgd door Café Nol en Amsterdamse kunst van Street Art Frankey en nog veel meer leuke activiteiten.

De artiesten, die de afgelopen jaren al bij De Amsterdamse Zomer hebben opgetreden, worden op beide dagen worden vergezeld door een aantal nieuwe gezichten zoals onder andere Kris Kross Amsterdam en Flemming. 

“We zijn overweldigd door een run op de kaarten,” laat Bas Smit weten. “‘The Best of de Amsterdamse Zomer’ komt voort uit het concept ‘De Amsterdamse Zomer’ dat de afgelopen twee jaar in het stadion werd georganiseerd. We hadden toen te maken met allerlei regels en beperkingen. Nu deze opgeheven zijn, hoopten we dat de artiesten voor een uitverkocht stadion mochten optreden. Het enthousiasme van het publiek is echter zo groot dat we nu zelfs een tweede stadionconcert kunnen organiseren. Dat is toch waanzinnig?”. 

Kaarten voor zondag 3 juli zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 17 maart 20.00 uur via: www.deamsterdamsezomer.nl

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.