Wegens succes terug!      Theater aan het Spui

Wegens succes terug! Theater aan het Spui

Voorstellingen met vijfsterren recensies, die geselecteerd zijn voor het Theaterfestival, publiekslievelingen en winnaars van toneelkijkerprijzen. Ze komen allemaal langs in september. Voor iedereen die ze nog niet gezien heeft of nog een keer wil zien: bewezen successen!

Crave (Sarah Kane) | Theater Utrecht & Rosa Ensemble
wo 9 t/m vr 11 sep
Na de successen van Blasted en 4.48 Psychosis ensceneert Thibaud Delpeut opnieuw een tekst van Sarah Kane. De voorstelling is “onontkoombaar” (NRC ****), “hypnotiserend” (8weekly ****) en wordt opgebouwd vanuit een “prachtig samenspel” (Theaterkrant ****).

Als ik de liefde niet heb (succesreprise!) | Marjolijn van Heemstra
do 10 sep
Vorig seizoen was er voor deze voorstelling geen kaartje meer krijgen. Een goede reden dus om bij te boeken. Vijf sterren in De Volkskrant voor dit “verbluffend taboe-theater” van Marjolijn van Heemstra en priester Remy Jacobs.

Horror (succesreprise!) | Jakop Ahlbom
wo 16 en do 17 sep
Horror is waarschijnlijk de grootste hit van publiekslieveling en meervoudig Toneelkijkerprijswinnaar Jakop Ahlbom. Meeslepend, spannend en visueel theaterspektakel. Geselecteerd voor het Theaterfestival 2015.

Schijn (succesreprise!) | Fahd Larhzaoui
wo 16 sep
Schijn van Fahd Larhzaoui was geselecteerd voor het Theaterfestival 2014. Een coming of age van een jongen van Marokkaanse ouders die opgroeit in Nederland. Laaiend enthousiast ontvangen door pers en publiek.

Sinaasappelstraat (succesreprise!) | mugmetdegoudentand
di 29 en wo 30 sep
Vorig seizoen in Zaal3 tot de laatste stoel uitverkocht. Daarom nu terug! Geïnspireerd door Mien van Dam, een sociaal-democrate uit de Haagse Sinaasappelstraat. Overigens won mugmetdegoudentand de Toneelkijkerprijs met Kunsthart, die we ook hebben kunnen bijboeken.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.