Wegens succes extra voorstelling Steefs O.2 Show van Steef de Jong in oude Luxor

Wegens succes extra voorstelling Steefs O.2 Show van Steef de Jong in oude Luxor

FOTO:©Mark Engelen

Steef de Jongs nieuwe theaterproductie Steefs O.2 Show met o.a. Loes Luca, Richard Groenendijk en Annemarie Jung is 3 maanden voor de première nagenoeg uitverkocht. Wegens de grote vraag naar kaarten kondigen O. Festival for Opera. Music. Theatre en Luxor Theater een extra voorstelling aan op zaterdagmiddag 25 mei 2024. De kaartverkoop start vandaag om 10.00 uur. Steefs O.2 Show is een voorstelling waarin opera en cabaret samenkomen en is de opvolger van Steefs O. Show die de afgelopen 2 edities van O. met veel succes te zien was. Steefs O.2 Show is van 23 tot en met 25 mei 2024 exclusief te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam, in het kader van O. Festival for Opera. Music. Theatre.“Geweldig dat zóveel mensen met mij op reis willen door het wondere land van de operette dat we zelfs een extra voorstelling gaan spelen. Ik verheug me enorm op de live muziek en optredens van enkele van mijn favoriete artiesten.” Steef de Jong

Steefs O.2 Show
In deze tweede editie van Steefs O. Show neemt Steef de Jong samen met Richard Groenendijk, Loes Luca, Anne-Marie Jung, Laetitia Gerards, Arturo den Hartog, het DoelenEnsemble en het Luxor Musicalkoor, het publiek mee op een wandeling door de wondere wereld van operette. Met muziek van onder andere Franz Léhar, Emmerich Kálmán en Johann Strauss. De eerste editie van Steefs O. Show was in 2022 en 2023 met veel succes te zien tijdens O. Festival for Opera. Music. Theatre.. NRC gaf 5 sterren en schreef: ‘memorabel hoogtepunt’.

Steef de Jong
Steef de Jong, bedenker van het Steefs O. Show-concept, is theatermaker, beeldend kunstenaar en liedjesschrijver met een grote voorliefde voor operette. Met zijn kartonnen decors weet hij bijzondere theaterervaringen te creëren. In 2017 heeft hij de prestigieuze Mary Dresselhuys Prijs in ontvangst mogen nemen en afgelopen mei werd hij uitgeroepen tot winnaar van de Johan Kaart prijs.

O. Festival for Opera. Music. Theatre. en Luxor Theater
De bejubelde voorstellingen van Steef de Jong vormden de start van een jarenlange samenwerking tussen O. Festival for Opera. Music. Theatre. en Luxor Theater. Waar O. als festival de diversiteit en toegankelijkheid van opera brengt, geeft Luxor podium aan hoogstaand cabaret. Deze samensmelting laat zien hoe twee van de grootse culturele genres heel veel mensen kunnen bereiken en daarmee toegankelijk is voor velen.

www.o-festival.nl www.luxortheater.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.