Wegens succes extra voorstelling in DeLaMar voor Romeo & Julia

Wegens succes extra voorstelling in DeLaMar voor Romeo & Julia

Een leuk en smakelijk kerstuitje in DeLaMar

De gloednieuwe voorstelling van Romeo & Julia die afgelopen oktober van start ging krijgt wegens groot succes een extra voorstelling op 27 december in DeLaMar Amsterdam. Er stond al een voorstelling gepland om 15:00 uur. De kaarten vlogen, net als de pizza’s, om de oren dus besloot producent Goedemorgen Theaterproducties om een extra voorstelling in te plannen op 27 december om 12:30 uur. Deze voorstelling is de eerste klassieke titel die Goedemorgen Theaterproducties voor een jonger publiek naar de theaters brengt. 

Ondanks de nieuwe maatregelen is het de cast van Romeo & Julia toch gelukt om nog een extra voorstelling te spelen. “Zowel ik als de cast zijn ontzettend blij dat ondanks de maatregelen wij toch nog op het toneel kunnen staan. De ouders en kinderen die geen kaartje hebben weten te bemachtigen kunnen nu alsnog komen en hebben zo toch weer een leuk uitje in de kerstvakantie,” aldus producent van Rongen. 

De pizza’s vliegen je om de oren in deze bewerking van Romeo & Julia! De vaders van Romeo en Julia hebben allebei een pizzeria, maar gooien al jaren de deegrollers door elkaars ruiten. Zelfs knokpartijen in nauwe Italiaanse steegjes zijn inmiddels volkomen normaal geworden. Want wie maakt er toch de beste pizza? Terwijl de concurrentiestrijd steeds heftiger wordt, bloeit de liefde tussen Romeo en Julia op. Maar deze liefde kan geen eerlijke kans krijgen, als niet eerst de familieruzie wordt opgelost. Er komt een plan, een romantisch plan dat heel goed verloopt, totdat er in een straatgevecht weer een dode valt… Deze snelle, inventieve tragedie doet eer aan Shakespeare, maar laat een jong theaterpubliek met een frisse blik een van zijn beroemdste verhalen ontdekken.

Kijk voor meer informatie en tickets op: www.goedemorgentheaterproducties.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.