Wegens groot succes Tweede show Disney in Concert in Ziggo Dome

Wegens groot succes Tweede show Disney in Concert in Ziggo Dome

Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd bekend te maken dat er wegens groot succes op 25 oktober een tweede show van het familie spektakel Disney in Concert in de herfstvakantie plaatsvindt in Ziggo Dome in Amsterdam. ‘De kaartverkoop gaat boven alle verwachtingen,’ laat producent Erwin van Lambaart weten. ‘Om die reden hebben we een tweede show om twaalf uur ’s middags toegevoegd.’ De kaartverkoop is direct van start gegaan.

Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest (vijfenzestig muzikanten) treden onder anderen sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij, Voice-winnares Leona Philippo, Jamai en enkele special guests op. Zij brengen in een spectaculair groots decor, met daarin een indrukwekkende groot film projectie scherm met spectaculaire lichtshow en speciale effecten, vele grote hits uit wereldberoemde Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai zal tevens de presentatie van deze familie-hit van het jaar voor zijn rekening nemen.

Er zijn bovendien speciale meezing medleys aan het programma toegevoegd. Zowel volwassenen als kinderen zullen worden meegevoerd in de sprookjeswereld die Disney heet. Beleef het avontuur, samen met alle Disneyfiguren en droom door de magische muziek even weg uit de realiteit.

Kaarten zijn vanaf heden te koop via www.disneyinconcert.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.