Wegens groot succes gaat The Bodyguard haar tweede speeljaar in!

Wegens groot succes gaat The Bodyguard haar tweede speeljaar in!

Kaartverkoop tot en met oktober gestart

Wegens de vele vraag naar kaarten voor dé musical hit van dit moment, is besloten de verkoop van kaarten voor The Bodyguard tot en met oktober te openen. “Het succes van deze musical blijft aanhouden, elke avond speelt de cast voor een uitverkochte zaal. Het spreekt voor zich dat ik ontzettend trots ben!”, aldus producent Albert Verlinde.

Première Miro Kloosterman als Frank Farmer in The Bodyguard
Vanavond speelde Miro Kloosterman zijn première als Frank Farmer in The Bodyguard. Albert Verlinde: “Miro speelde vanavond een droompremière. Hij geeft echt zijn eigen twist aan de rol en zet een fantastische Frank Farmer neer.” Miro Kloosterman speelt afwisselend de rol van Frank Farmer samen met Dave Mantel en Mark van Eeuwen.

Verhaal The Bodyguard
Frank Farmer (Miro Kloosterman/ Mark van Eeuwen / Dave Mantel), voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron (Romy Monteiro) te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging? www.thebodyguard.nl

FOTO: Roy Beusker

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.