Wegens groot succes extra voorstellingen musical Robert Long

Wegens groot succes extra voorstellingen musical Robert Long

Door de aanhoudende vraag naar kaarten zijn er extra voorstellingen van de musical Robert Long aan de huidige tournee toegevoegd. De musical over het leven van Robert Long ging op 7 december 2015 in première en werd lovend ontvangen door pers en publiek. Inmiddels is de voorstelling bezig aan een ware triomftocht langs de Nederlandse theaters met Paul Groot in de titelrol, Jeremy Baker als Leen Jongewaard en Margreet Boersbroek als Carolien.  “Ik ben trots op deze intieme productie, het blijkt dat het publiek Robert Long niet vergeten is. Het in leven houden van zijn erfgoed was voor ons als Stage Entertainment een belangrijke reden om deze kleine musical te maken samen met Peter de Baan en Dick van den Heuvel”, aldus Albert Verlinde. Meer informatie: www.robertlongdemusical.nl

Extra voorstellingen
Er zijn extra voorstellingen in onder meer de Koninklijke Schouwburg Den Haag, het DeLaMar Theater Amsterdam, Schouwburg Het Park in Hoorn en in Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk.
Het verhaal van Robert Long de musical

In de vroege jaren tachtig gaan Robert Long en Leen Jongewaard, de één een bejubeld zanger, de ander een gevierd acteur, een spraakmakende samenwerking aan. Hun drie hondsbrutale, scandaleuze en grensverleggende shows doen het bedeesde Nederlandse theater op zijn grondvesten trillen. Tijdens de voorbereiding van hun derde show lijken echter alle heilige huisjes omgetrapt, al het vuil gespoten en dreigt een artistieke impasse. Naarstig op zoek naar materiaal voor nieuw repertoire duiken Long en Leen ten einde raad in hun eigen verleden. Maar dan komen onthutsende feiten boven tafel die hun samenwerking, hun succes en uiteindelijk hun vriendschap in een ander, ontluisterend licht zetten.  Robert Long is een meeslepende musical over vroeger, vrijheid, verlatingsangst, verraad en bevat de verrukkelijke songs van de onnavolgbare Robert Long.

Foto: Roy Beusker

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.