WEGENS GROOT SUCCES EXTRA VOORSTELLING WERELDKERSTCIRCUS IN CARRÉ

WEGENS GROOT SUCCES EXTRA VOORSTELLING WERELDKERSTCIRCUS IN CARRÉ

Het 35-jarig jubileum van het Wereldkerstcircus is door de enorme vraag en succesvolle kaartverkoop met een extra avondvoorstelling verlengd. Het 35ste Wereldkerstcircus stevent af op een absoluut kaartverkooprecord. Vanwege het succes van het meest bekroonde programma in 132 jaar circus in Carré is er op zaterdag 4 januari om 20:00 een extra voorstelling. Vanaf vandaag zijn de extra kaarten voor deze voorstelling beschikbaar via www.carre.nl

Vanavond vindt tevens de feestelijke première plaats van het Wereldkerstcircus in Carré in aanwezigheid van genodigden en verschillende bekende Nederlanders.

Het Wereldkerstcircus viert dit jaar op grootse en feestelijke wijze zijn 35-jarig jubileum. De crème de la crème uit de internationale circuswereld schittert in Carré. Het hooggeëerde publiek wordt getrakteerd op winnaars en bekroonde acts van de grootste circusfestivals ter wereld.

Actueel en uniek is de Carré première van The Royal Circus Gia Eradze uit Moskou. Dit jaar bekroond in Monte Carlo met de Gouden Clown. Regisseur Gia Eradze toont, met zijn kleurrijke pallet van top acts, een nieuw gezicht van het Russische circus waarbij schitterende kostuums, choreografie en de vaak bovenmenselijke prestaties om voorrang strijden. The Royal Circus is het Russische antwoord op Cirque du Soleil. Fabuleuze tableaus en betoverende balletten, met meer dan 30 artiesten, benemen de adem en zijn voor eeuwig op het netvlies gebrand.

Ook de Sky Angels, de Gouden Clown winnaars uit 2017 zijn aanwezig tijdens dit jubileumjaar. In totaal traden de laatste 35 jaar in Carré ruim zestig Gouden Clown winnaars op. Daarmee is het Wereldkerstcircus niet alleen een van de grootste kerstcircussen ter wereld, het is ook hét circusfestival der festivals geworden.

Aan het 35e Wereldkerstcircus werken circusartiesten mee uit Rusland, China, Amerika, Mexico, Argentinië, Italië, Spanje, Duitsland en Oezbekistan. Met in totaal zo’n 100 artiesten wordt het een programma dat zijn weerga niet kent. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.