We, The Shameless in theater Bellevue

We, The Shameless in theater Bellevue

Op de laatste dagen van het jaar presenteert ICK Amsterdam We, the Shameless als lunchvoorstelling in theater Bellevue

De voorstelling is in opvolging van de succesvolle solo Shameless (2020, met Victor Callens) een blik vooruit met de inzichten en ervaringen uit het verleden. Geen gerecycled “repertoire kunstje” hier, maar de upcycling van een schaamteloze blik op eerdere bevindingen.

We, the Shameless geeft ons een andere kijk op een solo. Twee verbonden lichamen hebben hun gezamenlijk ‘lichamelijk geheugen’, maar ook hun dubbele identiteit. Zonder gêne delen ze die tweespalt met het publiek.

Schaamteloos betekent hier: een ongebreidelde nieuwsgierigheid naar dat wat radicaal anders is. De twee performers smelten samen tot één collectief lichaam om vervolgens uiteen te vallen in verschillende gedaantes die uiteenlopende kanten van dezelfde persoonlijkheid laten zien. De twee vervormen daarbij bewust en onbewust elkaars spiegelbeeld. Uitgelokt door provocerende teksten rekken ze hun fysieke en emotionele grenzen op.

We, The Shameless is van 27 t/m 31 december te zien theater Bellevue. De voorstelling is behalve tijdens de lunchpauze om 12.30u ook te zien in de vooravond om17.30u

Foto: ©Alwin Poiana

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.