We are Public Awards 21 sept: stiekem geen echte awards maar een eerbetoon aan makers

We are Public Awards 21 sept: stiekem geen echte awards maar een eerbetoon aan makers

We Are Public Awards op 21 september in de Melkweg

.. is stiekem geen echte ‘award show’, maar een eerbetoon aan herrieschoppers, omdenkers en anderskijkers – want waar zou de kunst zijn zonder kunstenaars? Verwacht een vibrerende en licht chaotische avond vol muziek, poëzie, theater, dans, film en alles wat daartussen zit! Laat je verrassen, wegblazen en ontroeren door talloze korte performances in iedere hoek van de Melkweg.

En waarom dan die ‘Awards’? Omdat het idee voor deze avond begon bij de kunstenaars zelf, die zelf mochten kiezen wie ze nomineerden, voor iedere denkbare categorie. Dat creëerde een sneeuwbaleffect en leverde honderd geweldige nominaties op. Het resultaat is een eerbetoon aan al deze makers. Dus geen top-down winnaars en verliezers, maar bottom-up nominaties gebaseerd op inspiratie, fascinatie en bewondering.

We Are Public Awards is een podium voor de grensverleggende makers van dit moment, letterlijk en figuurlijk. De line-up van de avond bestaat dan ook volledig uit genomineerden. Verwacht o.a. een indringende dansperformance van Roshanak Morrowatian, absurdistisch anti-theater van Donny Ronny (voorheen Stefano Keizers), dampende hiphop van rapduo LIONSTORM (garant voor moshpits en rode oortjes) en nog heel veel meer.

Kortom, kom het meemaken: val van de ene verbazing in de andere en dompel je onder in deze ultieme kunst show, waarbij niemand een winnaar is, maar iedereen wint.

Volledige line up:

We Are Public Awards – 21 september – Melkweg Amsterdam – 19.00 uurMet o.a.: Lionstorm, Jermaine Campbell, Sjaan, Flikweert, Donny Ronny, Dennis Vanderbroeck, Giovanni Brand ism Lynn Schutter, Nena van Driel, Roshanak Morrowatian, Vainergill Thurnim, Tina Farifteh, Sedrig Verwoert ism Phantom Wizard, De Poezieboys, e.v.a.Meer info: https://www.wearepublic.nl/awards

Over We Are Public: We Are public is sinds 2014 een cultuurplatform en -lidmaatschap (cultuurpas) waarmee je vanaf €15 per maand onbeperkt toegang krijgt tot voorstellingen, concerten, films en exposities door heel Nederland. Ruim 400 podia, musea en filmhuizen in 13 steden zijn aangesloten. Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam maar ook kleinere steden als Amersfoort, Leiden en Tilburg. www.wearepublic.nl 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.