Waylon keert in 2023 terug met zijn Top1000 

Waylon keert in 2023 terug met zijn Top1000 

Na een succesvolle rood-wit-blauwe jubileumeditie in de Rotterdamse poptempel, keert Waylon op 2 december 2023 terug. Met zijn Top1000 zal Waylon op het podium van Rotterdam Ahoy de meest en minst favoriete en bekende/minder bekenden wereldhits ten gehore brengen. Het wordt dan alweer de twaalfde keer dat hij het podium in Rotterdam Ahoy beklimt. De kaartverkoop is vanaf morgen geopend. 

Waylon is ontzettend blij dat hij ook volgend jaar weer met zijn Top1000 in Ahoy staat: “Ik ben zo blij dat ik deze jubileumeditie weer heb kunnen doen en dat uitstel geen afstel is geworden. Voor mij én mijn band was het echt fantastisch om weer in een uitverkocht Rotterdam Ahoy te staan en te zien hoe erg de mensen weer genieten van ‘weer mogen’. En dat maakt het natuurlijk extra speciaal dat wij dit volgend jaar gewoon weer mogen doen! Ik hoop iedereen op 2 december weer te zien.”

Dat Waylon volgend jaar voor de zesde keer weer terugkeert met zijn Rotterdam Ahoy-concerten maakt het dat zijn Top1000 nu een jaarlijks muziekfeest der herkenning is. “Hoe vaak je ook in Rotterdam Ahoy staat, het blijft bijzonder om daar samen met je band te staan, op het podium waar al veel grootheden uit de Top1000 mij zijn voorgegaan,” aldus Waylon. “En het is dan natuurlijk nog mooier dat al die mensen dan voor ons komen”

Kaarten voor Waylons Top1000 zijn vanaf morgen verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl/waylon

Voor meer informatie en kaartverkoop ga naar: www.ticketpoint.nl/waylon

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.