Waterval”, het nieuwe album van K3 is er!

Waterval”, het nieuwe album van K3 is er!

Het album draagt dezelfde naam als de eerste single “Waterval”, een megahit die intussen al meer dan 1.807.963 keer gestreamd werd op Spotify. De clip werd meer dan 1.9 miljoen keer bekeken op YouTube. Het eerste album met Hanne, Marthe en Julia is nu uit!

Hanne: “Het eerste album van ons drie samen, da’s heel speciaal en we zijn super trots op het resultaat.”

Ook Marthe staat te popelen om weer het podium op te gaan: “We kijken er enorm naar uit om deze nummers voor een live publiek te brengen, dat gaat zeker voor Julia ook een hele ervaring worden.”

Nieuwkomer Julia is net bijgekomen van  haar meisjesdroom die in vervulling gaat: “De voorbije weken waren prachtig, en het wordt steeds beter. Onze eerste cd is er! Wat een droom. Ik tel de maanden af naar onze show, dat wordt een echt feest.”

Het nieuwe album bevat 12 nieuwe K3 nummers. Zes van deze nummers waren al te horen tijdens de grote finale van het tv-programma ‘K2 zoekt K3’: Giddy-up-a-gogo, Superster, Tjikke Boem, Kruisje op de wereldkaart, Straal! En natuurlijk Waterval.

De liedjes zijn stuk voor stuk unieke nummers, in echte K3-stijl: vrolijk, positief, krachtig en onvergetelijk.De cd ligt vanaf vandaag in de Belgische en Nederlandse winkels en is daarnaast ook terug te vinden op streaming platformen zoals Spotify, Apple Music en Deezer.

Van 4 maart 2022 tot 29 mei 2022 is de nieuwe show van K3 te bewonderen. In deze show wordt Julia in het hart gesloten door Hanne, Marthe en alle kinderen.

 Boek nu je tickets voor de K3 SHOW – KOM ERBIJ! op www.studio100.com

Tracklist van het album:

Onzichtbaar

Liefde is je superkracht

Raket naar de maan

Hart van peperkoek

Ik blijf bij jou en Er zal liefde zijn

Giddy-up-a-gogo

Superster

Tjikke Boem

Kruisje op de wereldkaart

Straal!

Waterval.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.