Walter Baele (koning) en Sandrine Van Handenhoven (heks)in sprookjes-dreamteam ‘Rapunzel’

Walter Baele (koning) en Sandrine Van Handenhoven (heks)
in sprookjes-dreamteam ‘Rapunzel’

Ook Liv Van Aelst, Laurenz Hoorelbeke, Jasmine Jaspers en Saïn Vantomme schitteren in hoofdcast naast ‘Rapunzel’ Helle Vanderheyden

v.l.n.r.: Liv, Laurenz, Sandrine, Helle, Walter, Jasmine, Saïn

In maart en april 2023 trekt Deep Bridge naar Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent met een bigger and bolder versie van ‘Rapunzel’. Wat we reeds wisten: Stany Crets schrijft een nieuwe, eigentijdse versie van het geliefde sprookje van de gebroeders Grimm, Ad Van Dijk zorgt voor de prachtige muziek, Joris van Veldhoven voor de sprookjesdecors en de rol van ‘Rapunzel’ tussen al deze toeters en belle, is voor Helle (Vanderheyden)

Het moge duidelijk zijn, Deep Bridge trekt alle registers open voor dit vijfde sprookje in vijf jaar tijd en dat blijkt ook uit de absolute toppers die vandaag trots worden voorgesteld.

Return of ‘The King’ Walter Baele en verrassende ‘heks’ Sandrine Van Handenhoven

Na The Lord of The Rings, heeft nu ook Deep Bridge zijn ‘Return of The King’, want de onnavolgbare Walter Baele kruipt opnieuw in de huid van de koning in dit sprookje. Walter zette in 2018 voor Deep Bridge al eens een verbluffende koning (Louis) neer in de sprookjesmusical ‘Doornroosje’ en krijgt in ‘Rapunzel’, net als toen, Liv Van Aelst naast zich als koningin.

Met in de cast Jasmine Jaspers (prinses), Laurenz Hoorelbeke (prins), Saïn Vantomme (moeder Rapunzel), Jervin Weckx, Florian Avoux, Aaron De Veene en Isabelle Heremans, niets dan vertrouwde en getalenteerde gezichten uit eerdere Deep Bridge-producties. Maar ook een gloednieuw lid in de Deep Bridge-familie vervolledigt dit sprookjes-dreamteam!

Actrice-zangeres-presentatrice Sandrine Van Handenhoven, die recent nog imponeerde in de rol van de iconische Josephine Baker, zalhaar opwachting in ‘Rapunzel’ maken als ‘heks’. Een nieuwe en leuke uitdaging voor Sandrine, die voor het eerst ondergedompeld zal worden in het warme bad der Deep Bridge-producties.    

“Toen ik werd gevraagd voor de rol van heks, dacht ik yes! Interessant! Eindelijk kan ik eens de antagonist spelen. Waar ligt die grens tussen medeleven of afkeer? Het publiek luchtig doen nadenken en en passant mezelf ook ;). Ik heb me al laten vertellen dat de heks trouwens zeer grappig is, dus dat komt helemaal goed!”
– Sandrine Van Handenhoven – 

‘Rapunzel’ speelt in maart en april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen , Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent. Aarzel niet om je plaatsje(s) nu al te reserveren, want er wordt nog net niet gev(l)ochten om tickets!

Tickets & info: www.deepbridge.be

!! RANG-UPGRADE !!
Boek tot 3 december 2022 je tickets en krijg een gratis rang-upgrade cadeau.

Voor Golden Seat betaal je de prijs van Categorie 1, voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enzovoort.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.