Waan je in de jaren ’50 en ’60 bij A Tribute to Cliff & The Shadows!

Waan je in de jaren ’50 en ’60 bij A Tribute to Cliff & The Shadows!

Vanaf november te zien in de Nederlandse theaters

Een geweldig eerbetoon aan een van de grootste Britse artiesten van de afgelopen decennia. Dat is wat het publiek te zien zal krijgen bij het theaterconcert A Tribute to Cliff & The Shadows. Zanger Jimmy Jermain komt samen met de bandleden van The Rapiers naar de Nederlandse theaters voor een avond vol swingende muziek van Cliff Richard en zijn band. Tijdens dit theaterconcert komen wereldhits als Living Doll, The Young Ones, Do You Wanna Dance en Lucky voorbij en het belooft een ultieme avond voor liefhebbers van jaren ‘50 en ‘60 muziek te worden. Het is moeilijk om stil te blijven zitten bij de muziek van toen, die nog niets van zijn glans heeft verloren! A Tribute to Cliff & The Shadows is van 8 november t/m 3 december te zien in verschillende theaters in Nederland.

De legendarische zanger en zijn indrukwekkende band, Cliff & The Shadows, zijn niet weg te denken uit de muzikale jaren ‘50 en ‘60. Jimmy Jermain, die in de huid kruipt van Cliff Richard, staat internationaal bekend als dé look-a-like én sound-a-like van de legende. De gelijkenissen zijn zowel qua uiterlijk als qua stem fenomenaal te noemen. Dit viel de internationale pers ook op. Zo schreef de Daily Mirror eerder: “‘He talks, walks, looks and sings like Cliff Richard!” De muzikale begeleiding is in handen van de band The Rapiers. Zij worden door de pers omschreven als ‘The top Shadows-type band in the UK’ en draaien al tientallen jaren mee in het Engelse live-circuit.

Met authentieke versterkers, microfoonstandaards en kleding brengt A Tribute to Cliff & The Shadows een swingende show en hét eerbetoon aan deze legendarische zanger en zijn indrukwekkende band.

Meer informatie

Meer informatie en de volledige speellijst zijn te vinden op www.wereldtheater.com. Tickets voor A Tribute to Cliff & The Shadows zijn verkrijgbaar via de verschillende theaters.

DommelGraaf

Het team van DommelGraaf brengt een grote hoeveelheid voorstellingen van diverse disciplines naar het theater. Zij worden ondergebracht onder vier verschillende thema’s: ‘Het beste uit het buitenland’, ‘Het beste uit eigen land’, ‘Klassiek’ en ‘Eerbetoon aan legendes’. Het volledige aanbod van DommelGraaf is te vinden op www.wereldtheater.com.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.