Vriendinnencomedy met Victoria Koblenko, Birgit Schuurman en Emma Linssen in première

Vriendinnencomedy met Victoria Koblenko, Birgit Schuurman en Emma Linssen in première

Op zaterdagavond 28 oktober 2023 gaat de nieuwe theatervoorstelling ‘Wat Mijn Man Niet Weet’ in première in De Goudse Schouwburg. Victoria Koblenko, Birgit Schuurman en Emma Linssen spelen de hoofdrol in deze hilarische en spannende vriendinnencomedy.

In de comedy en spannende whodunit sluiten drie jeugdvriendinnen een pact voor het leven. Ze zweren elkaar trouw tot de dood hen scheidt. Totdat er zich jaren later een drama voltrekt als een van de partners van de inmiddels volwassen vrouwen plotseling overlijdt. Dan blijkt dat de onderlinge trouw is afgebrokkeld. 

Fel en impulsief

“Ik vind het erg tof om in een comedy te spelen”, zegt Birgit Schuurman die Linda vertolkt in de voorstelling. “Het geeft je als acteur een hele andere energie dan in een film, want je krijgt feedback uit de zaal. Je recensie heb je dus meteen binnen. Het is ook heerlijk om Linda te spelen. Ze is lekker emotioneel, heel fel, uitgelaten, direct en impulsief. Ja, ik mag haar wel.”

Whodunit

In ‘Wat Mijn Man Niet Weet’ transformeren Victoria, Birgit en Emma van puber naar dertiger en bejaarde, terwijl een ijzingwekkende whodunit – Who has done it? – wordt afgewikkeld. “Het is een echte vrouwenvoorstelling, maar het is geen clichéstuk waarin constant de man op de hak wordt genomen”, aldus Birgit. “We spelen met het hart op de tong, maar ook met het nodige zelfinzicht. Ik hoop dat het publiek na afloop met een glimlach de zaal zal verlaten”. 

Vriendinnenrodeloper

Speciaal voor alle bezoekers wordt voor aanvang van de première een rode loper uitgelegd. Victoria, Birgit en Emma willen vrouwenvriendschappen hiermee een podium geven. Na de vriendinnen-rode-loper is er voor de bezoekers binnen een professioneel fotomoment. De foto’s zijn later gratis verkrijgbaar via een QR-code. 

Première

Op zaterdag 28 oktober vindt de première plaats in De Goudse Schouwburg in Gouda. De voorstelling ‘Wat Mijn Man Niet Weet’ is van begin oktober 2023 tot en met februari 2024 in bijna 50 theaters in Nederland te zien. Bekijk de complete speellijst op: https://watmijnmannietweet.nl/ 
FOTO: Kattendans Bergeijk

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.