VOORSTELLINGEN JESUS CHRIST SUPERSTAR IN HEINEKEN MUSIC HALL UITVERKOCHT

VOORSTELLINGEN JESUS CHRIST SUPERSTAR IN HEINEKEN MUSIC HALL UITVERKOCHT

Op woensdag 14 december 2016, vandaag over precies een maand, zal in Amsterdam de eerste voorstelling plaats vinden van de rockopera Jesus Christ Superstar, met in de hoofdrol de legendarische Ted Neeley. Ondanks de onlangs aangekondigde extra voorstellingen zijn inmiddels alle voorstellingen in de Heineken Music Hall in Amsterdam van 14 t/m 17 december compleet uitverkocht.

Marc Muller, CEO van producent TEC Entertainment: ‘Na het succes van de voorstellingen van Jesus Christ Superstar in 2015 wisten we dat deze rockopera een grote schare fans heeft. Maar dat we een maand voor de eerste voorstelling al een bordje ‘uitverkocht’ op moeten hangen, hadden we niet verwacht. Ook de kaartverkoop voor de voorstellingen in Den Haag, Antwerpen, Groningen en de extra serie voorstellingen in het RAI Theater in Amsterdam, loopt boven verwachting en ook in deze steden zijn verschillende voorstellingen inmiddels compleet uitverkocht.”

De wereldberoemde rockopera van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van Judas. Jesus Christ Superstar is een aangrijpend, maar nog steeds eigentijds verhaal, met geweldige songs als ‘Superstar’, ‘I Don’t Know How To Love Him’, en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt geregisseerd door Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol. Ted Neeley wordt ondersteund door dertig castleden en een live orkest. Jesus Christ Superstar is vanaf 14 december 2016 tot en met 5 februari 2017 te zien in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Antwerpen (België).

Kaarten voor de nog niet uitverkochte voorstellingen van Jesus Christ Superstar zijn te bestellen via www.jesuschristmusical.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.