Voorstelling Knock-out trapt aanstaande zaterdag theaterseizoen af

Voorstelling Knock-out trapt aanstaande zaterdag theaterseizoen af

Jakop Ahlbom Company, ISH Dance Collective en DeLaMar Theater bundelen de krachten in de nieuwe productie Knock-Out. Dit fysieke spektakel vol turboslapstick, acrobatische trucs en visuele effecten belooft de bezoekers op het puntje van hun stoel te laten zitten. De voorstelling gaat aanstaande zaterdag 28 augustus in première en is daarna vier weken exclusief te zien in het Amsterdamse DeLaMar Theater. 

Jakop Ahlbom (regisseur van hit voorstellingen Horror en Lebensraum) en Marco Gerris (choreograaf van urban dansspektakels Elements of Freestyle en ISH) brengen met Knock-Out een ode aan het genre van de actiefilm. Een actiekomedie op het podium waarin mensen dwars door muren vliegen, stilhangen in de lucht en alle fysieke grenzen van de werkelijkheid worden opgerekt. De voorstelling wordt live begeleid door een mysterieuze cowboy met gitaar. Er is een ontvoering, er is heel veel verwarring, verwisselingen en natuurlijk een koffer met veel geld. Knock-Out is een fysieke komedie over hebzucht en gierigheid, geïnspireerd op onder meer het werk van de Coen Brothers en Jackie Chan.

KNOCK-OUT

De gokverslaafde Larry en zijn ontevreden vrouw Buffy worden gekidnapt. Zijn steenrijke vader krijgt het verzoek om een aanzienlijk bedrag te betalen voor hun vrijlating. Terwijl hij onderweg is om het losgeld te brengen, verschijnen er ongenode gasten aan de deur. De verwarring wordt steeds groter en iedereen raakt met iedereen in gevecht in een ultieme poging het geld veilig te stellen.

CREDITS

Regie: Jakop Ahlbom, choreografie: Marco Gerris, dramaturgie: Judith Wendel, muziek: Leonard Lucieer, decorontwerp: Thomas Rupert, lichtontwerp: Marc Heins, geluidsontwerp: Wim Conradi, kostuumontwerp: Esmee Thomassen, cast: Lisa Groothof, Patrick Karijowidjojo, Leonard Lucieer, Tyrone Menig, Freek Nieuwdorp, Arnold Put, Bodine Sutorius

WEBSITEISH Dance Collective | Jakop Ahlbom Company | DeLaMar Theater

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.