Vondelpark Openluchttheater maakt nieuwe reeks grote namen bekend

Vondelpark Openluchttheater maakt nieuwe reeks grote namen bekend

In aanloop naar het openingsweekend op zaterdag 1 en zondag 2 augustus, maakt het Vondelpark Openluchttheater deze week het programma bekend. Onder andere Henry van Loon & Alex Klaasen en Arjen Lubach, Martijn Koning, Roxeanne Hazes, Trijntje Oosterhuis en Huub van der Lubbe staan deze zomer op het programma. ‘Het Vondelpark Openluchttheater is trots dat dit programma binnen twee weken op poten is gezet. Artiesten reageren enorm enthousiast op de vraag om te spelen in het Vondelpark,’ aldus directeur Frans de Vries. Nieuwe namen bekend

Andere namen op het programma zijn o.a.: Alain Clark, Lebbis, Berget Lewis, Dolf Jansen, Michelle David & the Gospel Sessions, Dio, REMY, Sanne Wallis de Vries, Wibi Soerjadi, The Kick en een hele reeks jong talent van de Comedytrain. Meer namen volgen de komende tijd. Via social media, de digitale nieuwsbrief en op openluchttheater.nl wordt het publiek op de hoogte gehouden.
Beperkt plek, reserveren verplicht
Was het de gewoonte om op de bonnefooi binnen te lopen, nu is in verband met Covid-19 een online reservering vereist, is het terrein afgesloten en worden reserveringen gecheckt bij de ingang. Er zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar. Reserveren kan op openluchttheater.nl/agenda.
Maatregelen
Veiligheid voor artiesten, medewerkers en bezoekers blijft van het grootste belang voor het Vondelpark Openluchttheater. Stoelen staan vast op 1.5 meter afstand van elkaar en worden tussen de optredens door schoongemaakt. Ook op het podium en backstage worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd.
Programma
Vanaf zaterdag 1 augustus tot en met zondag 27 september zijn er elk weekend vier programmablokken, waarbij max. 250 bezoekers per optreden aanwezig kunnen zijn. Elke voorstelling duurt 60 minuten en wordt twee keer gespeeld, zodat meer mensen de kans hebben om de artiest te zien spelen. Het programma ziet er als volgt uit:
Zaterdag om 15.00 en 17.00 uur: (Pop) muziek Zaterdag om 19.30 en 21.30 uur: Comedy Zondag om 10.30 en 12.30 uur: Klassieke muziek Zondag om 15.00 en 17.00 uur: (Pop) muziek
Vondelpark Openluchttheater heeft er alle vertrouwen in dat de artiesten en bezoekers samen een mooi zomerprogramma kunnen beleven.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.