Vondelpark Openluchttheater gaat (toch nog) open op 1 augustus 2020

Vondelpark Openluchttheater gaat (toch nog) open op 1 augustus 2020

Met optredens van Alain Clark, Berget Lewis, Sanne Wallis de Vries & The Kik e.a.

Vondelpark Openluchttheater heeft groen licht gekregen van de Gemeente Amsterdam om deze zomer toch nog open te gaan. Met een aangepast programma in een aangepaste setting. Vanaf zaterdag 1 augustus tot en met zondag 27 september zijn er elk weekend voorstellingen voor maximaal 250 bezoekers per keer. Het programma bestaat uit comedy- en muziekoptredens waar vooraf voor moet worden gereserveerd.

Eerste namen bekend

Directeur Frans de Vries: ‘Als organisatie zijn wij dolblij om toch nog een mooi programma te kunnen presenteren’. Met o.a. Berget Lewis, Steffen Morrison, The Kik, Dio en Alain Clark. Maar ook met een ijzersterk comedy programma met o.a. Dolf Jansen, Alex Ploeg, Rayen Panday, Lebbis en Sanne Wallis de Vries. Klassieke muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het Matangi Quartet, het Grachtenfestival en Pianoduo Scholtes & Jansens met de Canto Ostinato. Het programma wordt de komende tijd verder aangevuld. Kijk op: www.openluchttheater.nl/agenda. Ook via de sociale media wordt het publiek op de hoogte gehouden.

Reserveren
Was het de gewoonte om op de bonnefooi binnen te lopen, nu is in verband met Covid-19 het terrein afgesloten en is een online reservering vereist. Er zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar. Reserveren kan op www.openluchttheater.nl

Maatregelen
Veiligheid voor artiesten, medewerkers en bezoekers blijft van het grootste belang voor het Vondelpark Openluchttheater. Stoelen staan vast op 1.5 meter van elkaar en worden tussen de optredens door schoongemaakt. Ook op het podium en backstage worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Programma
Het programma start op zaterdag 1 augustus en loopt tot zondag 27 september. Elke voorstelling duurt 60 minuten en wordt twee keer gespeeld, zodat meer mensen de kans hebben om de artiest te zien spelen. Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag om 15.00 en 17.00 uur: (Pop) muziek
Zaterdag om 19.30 en 21.30 uur: Comedy
Zondag om 10.30 en 12.30 uur: Klassieke muziek
Zondag om 15.00 en 17.00 uur: (Pop) muziek

Vondelpark Openluchttheater heeft er alle vertrouwen in dat de artiesten en bezoekers samen een mooi zomerprogramma kunnen beleven.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.