Volledige Castpresentatie Mamma Mia!

Volledige Castpresentatie Mamma Mia!

Eerder al werd door producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen bekend gemaakt dat Soraya Gerrits de rol van Sophie zal gaan spelen in de nieuwste versie van Mamma Mia en dat Brigitte Heitzer de rol van Donna en René van Kooten de rol van Sam zal gaan spelen. Vandaag werd de rest van de cast bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het DeLaMar theater in Amsterdam.

Naast Brigitte, René en Soraya zien we Samir Hassan als Sky, Wieneke Remmers als Rosie, Carolina Dijkhuizen als Tanya, Dennis Willekens als Harry, Barry Beijer als Bill, Eliane Kwee als Ellie, Belle van der Pijl als Lisa, , Marvin Sikkema als Pepper, Thom Koolen als Eddie en Sander van Voorst als Father Alexander.

Het ensemble bestaat uit Melise de Winter, Liesanne van Dongen, Gina Bentvelsen, Rosanne Rebergen, Judith van der Wijst, Isabel Diaferia, Lenne Tosserams, Olivier Scheers, Michael Konings, Iwan Oorburg, Philip Krom, Menno Dekker en Stijn Linders. Ruben Santens, Remi de Smedt, Zoë Rijk en Léanne van Alebeek zijn allen Swing.

De vernieuwde versie van Mamma Mia! is vanaf september 2023 tot mei 2024 te zien in meer dan twintig grote theaters in heel Nederland. De landelijke première is op zondag 10 september in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.