Volle Zaal Producties zoekt spelers tussen 13-45 jaar (m/v) voor de musical OMNIA!

Volle Zaal Producties zoekt spelers tussen 13-45 jaar (m/v) voor de musical OMNIA!

Op een plek voorbij jouw mooiste dromen, diep in de bossen van het Donkere Woud en verscholen voor hen die het niet kunnen lezen, ligt het magische oord Omnia Possum.
Een koninkrijk waar alles kan, tot het noodlot toeslaat. Het land wordt verscheurd, verhalen worden vernietigd en Omnia is niet langer het land waar alles kan.
Ver buiten Omnia groeit een meisje op, in de beschermende armen van haar ouders.  Al van kleins af aan leest Dilly de verhalen uit haar favoriete sprookjesboek Omnia. Maar dan wordt die sprookjeswereld werkelijkheid; Dilly reist naar Omnia om het te redden. Ze duikt in een sprookjeswereld en schiet te hulp, kan zij er voor zorgen dat Omnia weer het land wordt waar alles kan?

Omnia is een magische familiemusical (6+) over jezelf ontdekken en opgroeien in een maatschappij waar succes gelijk staat aan eigenwaarde en geluk. Een boodschap voor jong en oud, een avontuurlijke en magische ontdekkingsreis!

Wie, wat, waar?
– We zijn op zoek naar flexibele, ambitieuze en enthousiaste spelers; 4 spelers tussen de 18-45 jaar en 1 speler tussen de 13-17 jaar met ervaring in spel, zang en dans. 

– We repeteren van september t/m februari in Utrecht, 1 avond in de week en minimaal 1 weekenddag in de maand.- We bieden een grote bijdrage aan de productie in meerdere rollen, in een kleine, gepassioneerde en jonge organisatie. We werken met vaste vergoedingen.

Voor meer specifieke informatie over wie we zoeken en wat we bieden verwijzen we je graag door naar de gehele auditieoproep op http://vollezaalproducties.nl/audities-vacatures/
Voor meer informatie over Volle Zaal Producties als organisatie verwijzen we je door naar http://vollezaalproducties.nl/over-vollezaal/

–      Aanmelden? Download de inschrijfformulieren op de website en stuur deze voor 26 april, 18:00 ingevuld retour naar j.duijst@vollezaalproducties.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.