Vol trots presenteert Bos Theaterproducties een hagelnieuwe Nederlandse musical De Koning van Amsterdam

Vol trots presenteert Bos Theaterproducties een hagelnieuwe Nederlandse musical De Koning van Amsterdam

Van straatschoffie tot multimiljonai

NIETS IS ONMOGELIJK!

Vol trots presenteert Bos Theaterproducties een hagelnieuwe Nederlandse musical over het ongelofelijke levensverhaal van de flamboyante ondernemer Maup Caransa: De Koning van Amsterdam. Met enkel een droom en een ongekend geloof in zichzelf werd hij multimiljonair. Geniet van dit intrigerend epos over liefde, handelsgeest, oorlog en onmogelijke keuzes. In het fascinerende decor van de stad Amsterdam van de jaren twintig tot tachtig.

Een spannend verhaal over verlies, ambitie en triomf en de ongelofelijke veerkracht van een overlever. Slechts 12 weken te zien, exclusief in Theater Amsterdam. Boek nu de beste plaatsen!

In een regie van Theu Boermans (Soldaat van Oranje – De Musical, Amadeus), decor van Bernhard Hammer (Soldaat van Oranje – De Musical, ANNE), muziek van Henny Vrienten (Petticoat, Ciske de Rat – De Musical) en een triple A-cast waarvan de eerste hoofdrollen binnenkort bekend gemaakt worden, is deze nieuwe Nederlandse musical een gegarandeerd succesverhaal. Voor iedereen die gelooft dat dromen werkelijkheid kunnen worden.

Het verhaal van Maup is de Nederlandse American Dream: Een jonge man van Portugees-Joodse afkomst met een tomeloze ambitie werkt zich op tot dé vastgoedondernemer van Nederland. Amsterdam is Maups monopolie. Van het Amstelhotel tot het Rembrandtplein. Hij bezit ze allemaal. Zijn leven zit vol hoge pieken en diepe dalen. Maup worstelt met zijn identiteit en gaat gebukt onder een groot oorlogsgeheim wat hij met niemand deelt. Volhardend als hij is; onderhandelt hij zich uit iedere situatie. Maar dan wordt De Koning van Amsterdam ontvoerd en moet hij de ultieme onderhandeling voeren. Voor zijn eigen leven….

kijk voor kaarten op https://www.eventim.nl

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.